2777
2789

سلام دوست من

منم ی سوال در مورد آشپزی دارم 

گوشت گوسفند رو از فریزر دراوردم دیدم استخونش انگار سورمه ای شده ولی خود گوشت سالمه 

این یعنی فاسد شده؟ 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست من منم ی سوال در مورد آشپزی دارم  گوشت گوسفند رو از فریزر دراوردم دیدم استخونش انگا ...

گوشت مال چند وقت قبل هست؟

معمولا گوشت تو فریزر فاسد نمیشه مگر اینکه مدت زیادی مونده باشه تو فریزر 

گوشت مال چند وقت قبل هست؟ معمولا گوشت تو فریزر فاسد نمیشه مگر اینکه مدت زیادی مونده باشه تو فریزر&n ...

شاید یکسال شده باشه 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

ساده ترینش اینه لبو رو پوست کنی و خرد کنی و داخل شیشه بریزی و روشم به نسبت مساوی اب و سرکه سفید و نمک خوبی ترشی لبو اینه آبش خیلی قرمز و خوشرنگ میشه که میتونی مثلا ترشی دیگه خواستی بیاری سر سفره کمی از ترشی لبو و آبش رو روش بریزی

من لبو رو ورقه ورقه میکنم به سختی چون خیلی سفته یا یه کم آب میذارم بپزه بعد قالب گل و قلب و اینا میزنم و سرکه و نمک میریزم روش چون پخته ده روزه حاضره 

خام تا حالا نذاشتم مامانم بجای قالب زدن خورد میکنه 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...