2777
2789

من الان ۶ هفته و ۴ روزه باردارم اصلا اصلا بچه نمیخواستم ونمیخوام  با اینکه قرص خوردم باردارشدن هرکاری کردم سقط نشد   الان حالم داغونه هرشب گریه میکنم التماس به خدا که این بچه رو به من نده خیلی ها بچه میخوان چرا اونا نهههه اما.....

قلبش تشکیل شده سونو دادم گفت هماتوم داری اما بچه سالمه ازخودم بدم میاد چیکارکنم من بااین قضیه کنار بیام  کاش میمردم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیخای عزیزم

نمیخوام دست خودم نیست ازبچه بیزارم یه پسر۶ ساله دارم شده همه دنیام نمیخوام محبتم واسه هیچ بچه دیگه ای بزارم همیشه میگم خدایا من شاکرم همین بسمه اما شانس منه دیگه 

نمیخوام دست خودم نیست ازبچه بیزارم یه پسر۶ ساله دارم شده همه دنیام نمیخوام محبتم واسه هیچ بچه دیگه ا ...

اگه مشکلی باشوهرت نداری و وضع مالیت خوبه اینقدر ناراحت نباش شاید بچه ک اومد شد تموم دنیات مث پسرت ..اگ فک میکنی با اومدنش محبتت ب بچه اولت کم میشه اشتباه میکنی چون مادرا فرق نمیزارن

قسمت اون بچه اینه که به دنیا بیاد،توهم سعی کن اینقد انرژی منفی دورت جمع نکنی، بهت صدمه میزنه بعد اونوقت میگی خدایا غلط کردم اونطوری گفتم🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نمیخوام دست خودم نیست ازبچه بیزارم یه پسر۶ ساله دارم شده همه دنیام نمیخوام محبتم واسه هیچ بچه دیگه ا ...

عزیز فکر کردی عمر نوح داری؟

این بچه شش ساله شما درسته الان از عشق والدین بهره منده، ولی بزرگ تر بشه شما هم به همون نسبت پیرتر میشین. این بچه نیاز به پشتوانه انسانی داره، نه یه عده آدم پیر که حتی نمیتونن خودشون رو ساپورت کنن‌ .

دایی و عمه و خاله و عمو، دوست و فامیل اینها هیچکدوم مراقبش نیستن یا دلسوزی براش ندارن، یکی رو میخواد از پوست و گوشت و خون خودش. کسی که بهش ضربه نزنه، کسی که بتونه بهش اعتماد کنه، بتونه پیشش غم و غصه هاشو بگه. .

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

اگه مشکلی باشوهرت نداری و وضع مالیت خوبه اینقدر ناراحت نباش شاید بچه ک اومد شد تموم دنیات مث پسرت .. ...

مشکل مالی ندارم خداروشکر شوهرمم خوبه اون نزاشت بندازم بچه رو ولی خودم ۲۴ سالمه دوست ندارم درگیر بچه باشم اصلا هرکاری میکنم نمیتونم قبولش کنم 

مشکل مالی ندارم خداروشکر شوهرمم خوبه اون نزاشت بندازم بچه رو ولی خودم ۲۴ سالمه دوست ندارم درگیر بچه ...

ناشکری نکن 

ناشکری همیشه عواقب بدی داره

بشین از خدا معذرت بخواه بابت ناسپاسیت

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
مشکل مالی ندارم خداروشکر شوهرمم خوبه اون نزاشت بندازم بچه رو ولی خودم ۲۴ سالمه دوست ندارم درگیر بچه ...

این حرفو نزن عزیزم به پسرت فک کن که یه همبازی براش میاد درسته سختی های خودشو داره ولی همش میگذره