2777
2789

سلام خانوما

راستش ی دعوای خیلی بد بخاطره ی موضوع داشتم با شوهرم

الان بعده گذشته یک ماه از اون دعوا کم کم داره حالم بهتر میشه واقعا این  یک ماه بدترین روزای زندگیم بود در حده فوت عزیز و بدتر

توروخدا بگین شده ی مشکل خیلی بد براتون پیش بیاد بعدفکرکنید کاون‌مشکل همیشه یعنی تا ابد توی زندگیتون باشه بعد ب مرور زمان حس کنید که کمرنگ شده

بعد میشه لطفا بگید چقدر طول کشیده که اون مشکل توی زندگیتون کمرنگ شده باشه مثلا چند ماه

لطفا کمکم کنید حس میکنم سایه این مشکل تا ابدرو زندگیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بعد هربار دعوا کینه م یادم میاد من دلم باهاشون صاف نمیشه فقط دارم دووم میارم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

خوب این به شخصیت هرکس بستگی داره یکی زود رد میکنه یکی کینه ای تره

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

خوب بخاطر اینکه هی بش فکر میکنی ..

یادمه ی خانم تاپیک زده بود گفت ۵ سال ازدواج کردم همه چی خوبه زندگیمم خوبه ولی همش بخاطر شب عروسیم فکرم درگیره..چون مادر شوهرم فلان کارو کرد عروسیم حالم بد شد با وجود این همه سال گذشته اونا هم رفتارشون خوبه ولی خودم یادم میاد حالم بد میکنه میخوام ازشون متنفر بشم ..

😐ببین ی فکر غلط میتونه زندگی آدم بهم بریزه ...همه مشگل دارن ..هیچ غمی هم  موندگار نیست ...ب مدت ک بگذره 

و دیگه رهاش کنی یواش یواش از ذهن پاک میشه

الان ب این فکر کن که مشگل حل شد ی حس مثبت ب خودت بده..یواش یواش از ذهنت دور میشه..اره منم گاها مشگل داریم

ولی حل میشه ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یک حرفی هست (چو می‌گذرد غمی نیست ) زمان میبره ولی مطمن باش کمرنگ میشه بعضی وقتا یادت میفته ولی ۰اره ای نیست جز اینکه تلاش کنی از ذهنت خارجش کنی

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

واقعیتش من این مدلیم که با شوهرم الان بحث کردیم شدیییید

من تو دلم میءم اینجوری نمیشه باید جدابشم

باید برم درخواست طلاق بدم

من دیگه دوسش ندارم

از سگ کمترم اگه باز باهاش حرف بزنم یا بوسش کنم

این تادوروز اینجوری میگذره

بعد اون شوهرم کافیه از سرکاربیاد یه لبخند بهم بزنه

مثه ببخشید کسخلا خر میشم میخندم بهش 

اونم میاد اشتی

بعد میگم چجور دلم اومد اون چیزا بیاد تو فکرم

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜