2777
2789

یه بار ۱۳ کیلویی دارم سفارش میدم بچه کوچیک دارم نمیتونم بغل کنم تا در حیاط برم و وسیله رو هم بغل کنم. حالا خواستم بدونم بنظرتون تا در واحدی ک هستیم میارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

این همه راهو میان کاش این یه تیکه راهم میاوردن بالا

بنده خداها گناه دارن، فکر کن مثلا روزی ۱۰۰ تا مرسوله رو باید برسونن، ۱۰۰ تا رو در واحد برن که تا نصفه شب باید سر کار بمونن!

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

خب خودت برو دم در ازش خواهش کن بیاره بزاره توی آسانسور برات

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اسانسور داره اپارتمانمون

اگر آسانسور داره نه

زیر انتخاب تاریخ و روز نوشته 

دیجـی پلاسی یا معمولی ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه بابا نمیاره من که سفارش داشتم طرف از ماشین هم پیاده نشد بسته م کنارش بود از شیشه داد حتی جلو در هم نیومد چون مجبور بود دور بزنه اونور خیابون وایستاد رفتم گرفتم 😐😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
سلام ساعتِ تحویلشو زمانی انتخاب کن که همسرت خونه باشن

اینو میخوام بگیرم کنار تختمون بزارم بچم پیشمون بخوابه. که مجبور نباشیم همه تو حال بخوابیم. همش بخاطر همین مساله اتاق حال مون ریخت و پاشه. بهش میگم اتاق خواب همه بخوابیم حال حداقل تمیز باشه .میگه اینو مخالفم بخری. حالا من میخوام بخرم بیارم اتاق بزارم قشنگ کنم اون وقت چیزی نمیگه