2777
2789

من خودم مجردی رو ترجیح می‌دم واسه خودم و اگرم ازدواج کنم قطعا تو سن بالا مثلا بالای ۳۲ سال. 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

نمیدونم هرکدوم خوبیای خودشو داره . طرفت خوب باشه شاید بشه گفت ازدواج . البته بازم تو سنین پایین و اول جوونی مجردی خوبه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خوب قطعا بهتره  ، قابل مقایسه نیست اصلا 

ولی نه هر ازدواجی 

یکی باید باشه که ارزش هات باهاش یکی باشه هر دو برای یک ارزش مهم تلاش کنین  بتونین همدیگه رو رشد بدید و توی خستگی های مسیر پایه داشته باشی که همدیگه رو بکشید بالا 

ولی بری یه بیمار انتخاب کنی حمایت عاطفی و روانی و یا حتی مالی نکنه هیچ ، بلکه هی بزنه تو سرت جلوی پیشرفت و تجربه کردن هات رو بگیره معلومه مجردی بهتره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

هر کدوم تو و شرایط مناسب خودش

ازدواج تو سن درست و با ادم مناسب بهتر از مجردیه و ازدواج نادرست هزاربار بدتر از مجردی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ازدواج با آدم درست واسه من بهتره 

الان ۲۷ سالمه و تا حالا رابطه ای نداشتم 😔 واقعا اذیتم . از طرف دیگه نمی‌خوام با آدم اشتباهی وارد رابطه بشم که سلامت روانم بهم بریزه 

سر همین برای من ازدواج با آدم درست بهتره چون تنهایی به اندازه کافی کشیدم و نمی‌خوام تا آخر عمر تنها باشم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اگه با آدم درست باشه ازدواج بهتره البته تو سن بالا آدم ازدواج کنه خوبه حداقل ۳۰ به بالا که لذت مجردی رو ببره بعد ازدواج درست کنه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم