2777
2789

من هفته هفتم

لک قهوه ای دارم ، یک روز نبود ولی بقیه روزها بودن، امروز لکه ها بیشترن، درد ندارم هیچی ،

دارم سقط میکنم؟ 

یک هفته قبل سقط چطوریه؟

درها از کی شروع میشه؟

لک قهوه ای برای هماتومه.چون خون مونده است.

اگر سونو رفتی خوب بوده ک هیچی نترس.فقط مواظب باش

اگرم دیدی اوضاع خوب نیست و دردت شروع شد یک هفته میشه حدودا.

اوایل اصلا درد نداره اخرش درد میاد

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هماتوم نداشتم تو سونو. گفت ساک خالیه .

چمد هفته رفتی؟

الان ک زوده برای دیدن جنین و قلب فقط ساک خالی نهایت با کیسه زرده.

استراحت کن توالت فرنگی خواب میری پاتو باسنتو بذار بالا تر حموم نری زیاد بشین پاشو نکن.شیاف پروژسترون ۴۰۰ از داروخونه بگیر شبی ۱ یکی بذار.

اگر دیدی بهتر شد ک هیچ.

اگر نشد دوباره اخر هفته۹ یه سونو برو

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چمد هفته رفتی؟ الان ک زوده برای دیدن جنین و قلب فقط ساک خالی نهایت با کیسه زرده. استراحت کن توالت ...

خیلی ترسیدم و امیدمو از دست دادم ، هفته ششم  رفتم سونو . 

😞😞😞خودمو برا همه چی آماده کردم 

اگه ساک خالسه تو هفت هفته سقط داره میشه چون بارداری مول یا پوچ هست، من هشت هفته دخترم سونوکردم هشت سانت بود مثل لوبیا بود شر و تنش حالت گرفته بودقلبم داشت،الان سه سالشه، بعد دخترم تو یک سالگیش باردار شدم ناخواسته ده پونزده روز بود از پله افتادم ده تا پله با باسن محکم خوردم زمین نگم که دست و سرم و تنم خون بودولی بلندم کردن از شلوارم خون میریخت چکه چکه یه تیکه لخته ازم افتاد دردداشتم و رفتم دکتر گفت بقایا ندارم سقط کردم کلی ناراحت شدم یک هفته افسرده شدم

خیلی ترسیدم و امیدمو از دست دادم ، هفته ششم  رفتم سونو .  😞😞😞خودمو برا همه چی آماده کر ...

زود رفتی عزیزم. از هیچی ناامید نباش.

کارایی ک گفتم بکن.

اگر خواستی دکترم برو.

هرچند میفرستت سونو ولی نرو صبر کن.

اگر قرار باشه یه بچه سالم باشه پس میمونه حتی با خونریزی.

بچه ای هم ک سالم نباشه با یه لکه کوچیک میفته.

خودتو نگران نکن.فقط برای سلامتیت دعا کن

چمد هفته رفتی؟ الان ک زوده برای دیدن جنین و قلب فقط ساک خالی نهایت با کیسه زرده. استراحت کن توالت ...

نه عزیز جان هشت هفته من سونو دخترمو دارم اندازه لوبیا بود قلبم داشت خودم صدا قلبشم گوش دادم 

هر روز لک میبینم ، این طبیعی نیست 

اتفاقا اگر هماتوم باشه طبیعیه.

من بارداری اولم هفته ۶ هیچی دیده نمیشد پوچم نبود

دومی و سومی هم تا هفته ۸ چیزی مشخص نبود ولی هماتوم و لکه بینی کار دستم داد