2777
2789
عنوان

خانمهایی که تجربه سقط داشتید لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 19 پست
خیلی ترسیدم و امیدمو از دست دادم ، هفته ششم  رفتم سونو .  😞😞😞خودمو برا همه چی آماده کر ...

شش هفته که خیلی زوده 

واسه تشکیل قلب 8 حداقل باید 8هفته باشی

نگران نباش ممکنه لک ها واسه لانه گزینی باشه

this is just the beginning
نه عزیز جان هشت هفته من سونو دخترمو دارم اندازه لوبیا بود قلبم داشت خودم صدا قلبشم گوش دادم 

من۴بار باردار شدم هر ۴بار هفته ۴

۶

۸

۱۰ رفتم سونو.

هیچکدوم تا هفته۹و۱۰ چیزی مشخص نمیشد.بهترین سونوگرافی هم رفتم دکتر نیلو تهران.

از تجربه میگم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۴بار باردار شدم هر ۴بار هفته ۴ ۶ ۸ ۱۰ رفتم سونو. هیچکدوم تا هفته۹و۱۰ چیزی مشخص نمیشد.بهترین سو ...

منم یک بارداری داشتم الان سه سالشه ساکن کیشم ، دخترم قلب داشت بری ببینی هم تو کتاب زمان تشکیل قلب از هشت تا دوازده هفته هست، دو ماه بچه قد یه لپبیا قرمزه، سونوشو پیدا کردممیفرستم واستون، البته من منظوری ندارم مال خودمومیگم تجربه خودم فقط صرفا

منم یک بارداری داشتم الان سه سالشه ساکن کیشم ، دخترم قلب داشت بری ببینی هم تو کتاب زمان تشکیل قلب از ...

نیاز نیست خانمی.

هرکسی یجور بدنی داره دیگه.

دکتر من هر دفعه میگفت مشکلی نیست دیده میشه.

و حتی سقط هم ک میشدن کامل مشخص بودن ولی خب دیده نمیشد.

بخاطر همین احتیاط بر اینه زود نری استرسم نگیری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نیاز نیست خانمی. هرکسی یجور بدنی داره دیگه. دکتر من هر دفعه میگفت مشکلی نیست دیده میشه. و حتی سقط ...

اون که بعله هر کی یه جوره من ذوستم مثلا ده هفته بچش دیده شد و قلبش تشکیل شد، من تا هشت هفته نمیدونستم باردارم تست ادرارم نشون نمیداذ اخرش رفتم دکتر ازمایش بتا و سونوگرافی نشون داد گفت بعضیا تو ادرارشون بارداری مشخص نیست