2777
2789
عنوان

بنظرتون خبریه؟

481 بازدید | 40 پست

بچه ها من حدود ۶ ماهه که تو رابطم خیلیم بهم نزدیکیم اما خب 

اون اوایل خیلی رفتاراش فرق میکرد 

و واسه من همیشه وقت داشت اما الان تا ۳و نیم ظهر خوابه بعدم بیدار میشه میره سرکار تا ۱۲ شب 

تو این تایم دوبار شاید با من حرف بزنه قبلا بهش زنگ میزدم جواب میداد میگفت دستم بنده عزیزم زنگ میزنم الان جواب هم نمیده شبم ک میره خونه میگه من برم ی چیزی بخورمو یه دست بازی کنم 

تا ۳/۴ میره بازی میکنه بعدم میاد میگه عزیزم بخوابیم 

بهش میگم پس من چی میگه ما رابطمون خیلی خوبه و دوباره شروع نکن و داری حالمو بهم میزنی هرشب این بحثو داریم 

واقعا ناراحتم و هرشب داره قلبم میلرزه از این رفتاراش نمیدونم داره خیانت میکنه 

یا سرد شده میخواد من خسته شم کات کنم 

واقعا نمیدونم دارم دیوونه میشم من هیچوقت تو رابطه هایی ک داشتم انقد تحملم بالا نبود اما الان از روی دوست داشتن دارم این بی احترامیو تحمل میکنم و تا میام راجبش حرف بزنم میپره بهم و بحثمون میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن داره خیانت میکنه..به شکات شک نکن

واقعا من همیشه حس شیشمم قوی بوده اما تا میام راجبش حرف بزنم باهاش میگه تو مریض شدیو همش داری به این چیزای چرت فکر میکنی

اشتباه منو نکن عزیزم. رابطه رور احت میتونی تموم کنی نذار مثل من بری تو زندگی و بچه بیاری بعد هیچی به ...

اره واقعا بعد میدونی چیه ما چندشب پیش رفتیم اتوبان گردی 

همکار قدیمیه من ک الان شده همکار اون دختره 

رفتیم مشروب خوردیم 

بعد طرف من پشت فرمون بود 

دختره خودشو زد ب مستی سرشو گذاشت رو شونه ی دوست پسر من 

منم میگفتم تو دور از چشم من چه رفتاری داشتی باهاش ک به خودش اجازه میده سرشو بزاره رو شونه هات 

گفت که مست بود به من چه گفتم این همه ادمو عالمو مست دیدم اما ندیدم کسی یهو بیاد سرشو بزاره رو شونه ی من 

واقعا من همیشه حس شیشمم قوی بوده اما تا میام راجبش حرف بزنم باهاش میگه تو مریض شدیو همش داری به این ...

دقیقا همین حرفارم اون ب من زد بهم گفت تو توهم زدی

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
اره واقعا بعد میدونی چیه ما چندشب پیش رفتیم اتوبان گردی  همکار قدیمیه من ک الان شده همکار اون ...

توروخدا نکن، تاپیک اخر منو ببین عبرت بشه واست. اینجور آدما غریبا پرستن بری زیر یه سقف بدتر هم میشه. این دوره تازه عشق و علاقه زیاده و اینچوری ببین بعدش ک میری سر خونه زندگی چجوریه. توروخدا فقط تمومش کن زندگی انقدر بی ارزش و کوتاهه که ارزش نداره با همچین آدمایی باشی. با کسی باش ک تو رو به همه ترجیح بده و یه لحظه حاضر نباشه واسه شاد بودن دیگران زندگی و اعصاب تورو خراب کنه

واااای😭خب چرا اگه داره کاری میکنه رابطشو با من تموم نمیکنه  اینم از چت دیشبمون

ولش کن خوشش بیاد خودش میاد...دوس پسر من بعد ۸ سال دوستی منو ول کزذ رفت دختر خالشو گرفت کثافت ۶ ماه نامزد بوده و من نمیدونستم تف ب هر چی ذاات خرابه

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....