2777
2789
عنوان

دزدی

135 بازدید | 26 پست

سلام خانمهای عزیز دخترم کلاس اول هست تو این ی ماه گهگاهی میشد از مدرسه ی چیزایی میآورد و می‌گفت ی دختر کلاس سومی بهم داده و اینا تااینکه ی روز از خونه یکی از فامیل ی اسباب بازی تو لباسش آورده بود و فهمیدم اونارو هم از کمد مدرسه کش میرفته کسی تجربه آیی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ندارم ولی ازش بخواه برات توضیح بده چرا این کار رو انجام می‌داده ن بعد با آرامش بدون اینکه بچه بترسه براش توضیح بده که این کار درست نیست و خدا  این کار رو دوست نداره حالا این توضیح میتونه با داستان باشه یا شعر یا خودت

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

ن ی کمد دارن چیزهایی ک اضافه ست و وسایل کمد توشه

ببین میتونه دلایل مختلفی داشته باشه،یادگیری از بزرگ ترها یعنی بزرگتری پیشش اینکارو انجام داده اونم یاد گرفته،دلایل دیگه علاقه،عصبانیت و جلب توجه هستش،باهاش حرف بزن اگه تکرار کرد حتما با کارشناس مربوطه مشورت کن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
تجربه ندارم ولی ازش بخواه برات توضیح بده چرا این کار رو انجام می‌داده ن بعد با آرامش بدون اینکه بچه ...

اره بهش گفتم اسم این کار دزدیه و هر چی میخایی بگو برات می‌خریم و واقعا دارم دیوونه میشم

ببین میتونه دلایل مختلفی داشته باشه،یادگیری از بزرگ ترها یعنی بزرگتری پیشش اینکارو انجام داده اونم ی ...

اخه ما تلاش کردیم حتی اندازه ی نخود حرام تو زندگیمون نباشه آخه از چ بزرگتری

اره بهش گفتم اسم این کار دزدیه و هر چی میخایی بگو برات می‌خریم و واقعا دارم دیوونه میشم

اگه با توضیح دادن ‌‌شما اوکی نشد یه مشاوره کودک ببرش 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

اخه ما تلاش کردیم حتی اندازه ی نخود حرام تو زندگیمون نباشه آخه از چ بزرگتری

عزیزم منظور من دزدی نبود که،شاید بزرگتری باهماهنگی چیزی رو برداشته اما دخترتون اینو تو ظاهر دیده،اصلا کار دخترتونم نمیشه گفت دزدیه.

من دلایل کلیش رو گفتم قصد جسارت نداشتم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗