2777
2789
عنوان

به دادم برسید

347 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام صبح بخیر 

من حدود دوهفته پیش رفتم دندون پاینی هامو درست کردم 

و قرار بود پیش اون دکتر کامپوزیت کنم و درمانم رو داد دسته یه خانومی ک تو مطبش کار میکرد 

اول دوتا از دندونام درد شدید گرفت 

بعدم کل فک پاینم 

سه روزه دارم میمیرم از بس ابنمک قرقره کردم سیگار کشیدم قرص خوردم 

ذره ای اروم نشدم بنظرتون برم امروز بگم بهشون؟؟ و بگم بیانه ی کامپوزیتمو پس بدن و نمیخوام دیگه خدماتی انجام بدم اونجا؟ اونموقع ک یعنی خراب بود تاحالا درد نگرفته بود حالا ک درمان شده یهو اینجوری منو از خوابو خوراک انداخته  

میتونی بری بهشون بگی وقتی دندون درست کردن باید تا اخرش گردن بگیرن الانم باید رایگان دردتو ریشه یابی ...

یعنی واقعا نباید دندونشو ادم بده دست یه خانوم 

نابودم کرده 

همونروزه درمان هم کلی لثه هامو زخم کرد بعدم میگفت لثه هات ملتهبه 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا نباید دندونشو ادم بده دست یه خانوم  نابودم کرده  همونروزه درمان هم کلی لثه ها ...

برامن چند وقت پیش رفتم پیش یه خانم اتفاقا خیلی ام کم سن و سال بود اول گفت عکس پالا پاین کل دندونا منم به شوهرم گفتم بفرما بلد نیست داره بیخود هزینه رو دستمون میزاره بعدش رفتم پیشش دیدم بیشتراز سه چهارساعت طول کشید گفتم تمومه داره بیخودی با دندونام بازی میکنه اینم بگم اصلا دردی نداشتم بعد که پاشدم دیدم وای کل دندونام و روکش کامپوزیت زده و اونایی که خرابه رو درست کرده اصلا کپ کردم درسته ازم نپرسید وهزینه زیاد رودستم گذاشت اما معلوم نبود شوهرم کی منو ببره دندونم و درست کنه این دکتره دیگه نپرسیده همرو درست کرد خدا خیرش بده

یکیش درد گرفت وقتی رفتم بدونه سوال جواب سریع گفت بخوا رو صندلی سریع برام درستش کرد و تمام هیچ مبلغی ...

حالا امروز منم میرم ببینم چیکار میکنه برام 

دهنم داره سرویس میشه ب جنون رسیدم دیگه 

یعنی حاضرم هر دردیو تحمل کنم جز دندون