2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یا ن.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 279 پست

وای بلند شو بزن دختر ۴روزم ک عقب انداختی من از ۸روز مونده ب پری دارم بی بی میزنم علائمم ندارم اما حسم میگه باردارم😅😅دیروز زدم هاله زد ک با خشک شدن پر رنگ شد ولی میگن بعده خشک شدن اعتبار نداره امروز واز میخوام بزنم تو ام بزن خبرشو بده اینجا منم میگم🥰

وای بلند شو بزن دختر ۴روزم ک عقب انداختی من از ۸روز مونده ب پری دارم بی بی میزنم علائمم ندارم اما حس ...

بیبی ندارم میترسم خیلی از دیدن بیبی منفی متنفرم 

ان شاءالله برا شما مثبت باشه

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چن روز قبل موعد تا الان ک قلب داره درد پریود دارم،جوری ک دکتر گفت این میفته،خیییلی شدید بعدم ...

تو منی 🤣🤣من هر دفه ۷،۸تا میگیرم همش میزنم دیروز آخرین بی بی چکم هاله زد دیشب رفتم واز ۸تا دیگه گرفتم ۴تا ی مارک ۴تا ی مارک دیگه ک دوباره از امروز بزنم🤣🤣

تو منی 🤣🤣من هر دفه ۷،۸تا میگیرم همش میزنم دیروز آخرین بی بی چکم هاله زد دیشب رفتم واز ۸تا دیگه گرف ...

خخخ دوس داری باشی یا ن؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
خب برو بخر از کجا مطمئنی منفی میشه ان شاالله ک خیره و خوش خبری برو بگیر دختر 

شما اگه زدین مثبت شد بیاین بگین خوشحال میشم😍

خخخ دوس داری باشی یا ن؟ 

آره اقدامم برا دومی دستگاه آی یو آی داشتم ۱۹رفتم ورداشتم ۲۰اقدام کردیم تا ببینیم چی میشه ان شاالله ولی حس میکنم حاملم نمیدونم وازم علائم ندارما فقط حس میکنم😂😂

آره اقدامم برا دومی دستگاه آی یو آی داشتم ۱۹رفتم ورداشتم ۲۰اقدام کردیم تا ببینیم چی میشه ان شاالله و ...

منم برا دومی هست نه ماهه اقدامم فعلا هیچ

ن وقتی ک تو دوران عقد باشی 😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو دوران عقد کسی اقدام به بارداری نمیکنه که انتظارش شیرین باشه گل خانوم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
شما اگه زدین مثبت شد بیاین بگین خوشحال میشم😍

حتمن عزیزم ولی قول بده توام بزنیا

من نمیدونم چجوری انقدر صبر کردی و نزدی تا الان آخه ۴روزه فک کن 

من موعدم نرسیده مدام میزنم 

دعا میکنم برات ان شاءالله ک مثبته برات بگیر بزن

تو منی 🤣🤣من هر دفه ۷،۸تا میگیرم همش میزنم دیروز آخرین بی بی چکم هاله زد دیشب رفتم واز ۸تا دیگه گرف ...

حالامن همش میگفتم یکیشو میزنم بقیش برای ماه بعد همش و میزدم،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

حتمن عزیزم ولی قول بده توام بزنیا من نمیدونم چجوری انقدر صبر کردی و نزدی تا الان آخه ۴روزه فک کن&nb ...

چون بچه اولم بعد ۱۲روز تاخیر مثبت شد بخاطر اونم نمیخوام زود بزنم منفی ببینم میترسم اگع مثبت شد حتما حتما میام میگم