2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصیت هر دوتاتون بستگی داره یه زوج رو میبینی به این اخلاف سنی خوشبختن یکی دیگه رو میبینی به دلیل تفاوت سنی زیاد و اختلاف نظر مشکل دارن 

برین مشاور بهتره اما من در کل اختلاف سنی بیشتر از ۵ یا ۶ سال رو نمیپسندم 

اگه با هم جورید اختلاف سن زیاد مهم نیست.من و شوهرم الان هم سن نامزدت هستیم ولی وقتی به ده سال پیش خودمون فکر می کنم خیلی فرق کردیم دو تایی.یجورایی کنار هم بزرگ شدیم.آدما متفاوت هستن ولی اصل کلی اش اینه که یه آدم ۳۷ ساله از نظر ذوق و شوق و تجربه و هیجان و رمانتیک بودن و انعطاف رفتار و خیلی مسایل دیگه با۲۷ ساله متفاوته .اگه شما خودت نسبت به سنت بزرگتر رفتار می کنی و خیلی پر انرژی نباشی می تونید کنار بیاید ولی اگه اینطور نیستی تو تصمیمت تجدید نظر کن.چون ممکنه بخوره توی ذوقت. 

و در کل اینکه چه ملاک و توقعاتی برای طرف مقابلت داری و اگه تو شرایط احساسی نتونه پا به پات بیاد تا چه اندازه رو روابط تون تاثیر می‌ذاره. 

تجربه روزای تلخ و شیرین زندگی رو با شما به اشتراک می دارم👌

هرکس بگه تو ازدواج اختلاف سنی مهم نیس یا خانواده طرف یا شغل و درآمد یا هرچیز دیگه توجه نکن. چون واقعا مهمن . من توی تجربه تلخی ک داشتم بهمه اینا رسیدم. اما اگر عواطف و روحیاتتون باهم سازگاری داره کاری به عدد سنتون نداشته باشید چون یجورایی همسن محسوب میشید. بعضیا سنشون زیاده اما افکاروخلقیاتشون کمتر از سنشونه. مثلاً جدا از بحث ازدواج و نامزد واینا، من با یه خانم تقریبا ۵۰ساله دوستم و واقعا انگار یه دختر ۲۰ساله س و انگار می‌دونه من چی می‌خوام و می‌فهمه منو.و بودن در کنارش منو شاد وامیدوار و سرزنده میکنه درحالیکه با شوهرسابقم ک همسن بودیم هرگز نتونستم کناربیام