2777
2789
عنوان

می‌خوام باردار بشم راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست

ببین عزیزم به خودت بستگی داره تو هنوز خیلی وقت داری پس فعلا لذت ببر وقت زیاده.خیلیارو دیدم زود بچه اوردن پشیمونن من خودم 28 سالمه تازه میخوام اقدام کنم انشالله.چون خودم و همسرم معتقد بودیم تا خونه از خودمون نداشته باشیم و وصع مالیمون خوب نشه بچه نمیاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بیارم جنگ بشه خیلی ترس دارم اگه باردار باشم یا به دنیا بیاد جنگ بشه خیلی دلم براش‌میسوزه

به اینجور چیزا فکر نکن اگه قرار باشه به این چیزا همه فکر میکردن الان هیچکس بچه نداش

ببین عزیزم به خودت بستگی داره تو هنوز خیلی وقت داری پس فعلا لذت ببر وقت زیاده.خیلیارو دیدم زود بچه ا ...

مرسی از راهنماییت اتفاقا خودمم به خاطر همین دو به شک هستم ولی چون توی شهر غریب تنهام دلم میخواد یه چیزی باشه بهش محبت کنم چندبار خواستم حیوون خونگی بگیرم دروغ چرا یکم چندشم میشه

به اینجور چیزا فکر نکن اگه قرار باشه به این چیزا همه فکر میکردن الان هیچکس بچه نداش

نمی‌دونم چرا کلا میاد تو ذهنم و اینکه میگن غربالگری و سزارین روهم برداشتن حالا زایمان رو میشه کاری کرد ولی غربالگری نباشه از کجا بدونم بچه سالمه یا نه واقعا اینقدر استرس این مسائل رو دارم نمی‌دونم چیکار کنم