2777
2789
عنوان

چطوری از دوستم پولمو بگیرم

128 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من یه دوستی دارم ک معمولا خیلی حق و حسابش درست بود

تا اینکه چن روز پیش تولد یه دوستی بود کادو میگرفتیم گفتن تو حساب کن ما بهت میدیم همه دادن جز این یه نفر

یه هفته گذشته اصلا روشم نمیزنه ک بهم بدهکاره

هرچقد هم از اون تولد و کادو سر بحث باز میکنم انگار نه انگار

پوله هم ۷۵ تومن زیادم نیست ک بگم تو توانش نیست فعلا بده

میشه لطفا راهنمایی کنین من چطور اینو ازش بخوام؟

میدونم پول چیزی نیست ولی من بابا خیلی با زحمت و دلهره پول درمیاره دوس ندارم زحمت پدرم از دستم بره

شاید دستش تنگ باشه نه؟ 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دستش تنگ باشه نه؟ 

میره تو بوفه دانشگاه کیک ۵۰ تومنی و شیرکاکائو۶۰ تومنی میخوره خب من دلم نمیاد بخورم ک کسی ک دستش تنگ باشه اینکارو میکنه؟

منم ۲ روز قبل این ماجرا بهش ۳۰ تومن بدهکار بودم دادم بهش میگم شاید فکر میکنه اونو ندادم اینطور میکنه بهش یاد اوردی کنم ک اون پولو من همون روز بهش کارت ب کارت کردم؟

یا میفهمه بخاطر قرض اونه دلخور میشه؟

بگو عزیزم اگ امکان داره مبلغی ک دادم برگردون

خیلی خجالتیم هیچ وقت نمیتونم حرفمو ب این رکی بگم ک

ب اون یکی دوستم میشه ک بگما اون پولمو نداده باهم شدنی بهش بگو فلانی اونروز پولو این داده ها گفتم درجریان باشی

منتهی باهاشون اصلا صمیمت کافی ندارم

چن بار پیش خود طرف حرف تولدو و کادو رو باز کردم اصلا روشو نزد ک انگار یادش باشه

میره تو بوفه دانشگاه کیک ۵۰ تومنی و شیرکاکائو۶۰ تومنی میخوره خب من دلم نمیاد بخورم ک کسی ک دستش تنگ ...

خب پس اگه اینطوره بگو میشه لطفا اون مبلغ و بزنی به کارتم باید خرید کنم پول کم دارم...  تموم شذرفت

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم پولتو گرفتی؟ چی گفتی بهش منم دقیقا تو این شرایطم الان

آره گرفتم.به یه دوست مشترکمون گفتم وقتی کنار هم بودیم راجب اون روز ک قرض دادم بهش بحث باز کرد و بعد منم گفتم آره اون روز پول سکه رو من دادم دوست مشترک گف اره من دونگمو دادم دیگه؟منم گفتم اره نگین مونده نگین هم ب من گفت اره توم پول دونگ سوپتو ندادی منم عکس انتقالو نشون دادم ک بیا من اونو زدم تو ندیدی اونم سریع زد