2777
2789
عنوان

سزارین‌ یا طبیعی؟؟؟⁉️⁉️😥

203 بازدید | 43 پست

سلام 

من‌ ۱۹ سالمه و باردارم‌ و هفته ۲۵ هستم‌ الان چند روزه بدجور استرس‌ زایمان دارم‌ از طبیعی میترسم‌ و میخوام زایمانم‌ سزارین‌ باشه‌ امروز به دکترم گفتم که میشه واسه زایمان سزارین کنی برگشت گفت نه یه جوری‌ گفت استرسم‌ صد برابر شده مشکلی هم ندارم که نخواد عملم کنه گفت ماه‌ آخر درموردش حرف میزنیم راهنماییت‌ میکنم خانواده همسرمم‌ دارن دیوونم‌ میکن همش میگن طبیعی‌ باید‌ بیاری‌ بچه رو

شما راهنماییم‌ کنیدد😥😥😥😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رفتم یه جا گفت نهههه طبیعی باید بیاد

یه خشم‌ بدی درونم منو گرفت.. که آقا من نمیخوام این همه درد رو تحمل کنم..  چه راحت برای یه نفر نسخه میپیچن که طبیعی بیار و فلان.. آخرم سزارین رفتم یه جا دیگه

مشکلت مشکل منم بود ولی سزارین هزینش خیلی زیاده براهمون خودمو قانع کردم ماما خصوصی گرفتم برم طبیعی.خونواده همسرمنم میگن طبیعی درحالیکه خواهرشوهرم میخاد بره سزارین اونم تو بیمارستان خصوصی😞ما نتونسیم از پس هزینش بربیاییم.۴میلیون مامای خصوصی گرفتم خیلیا میگن زایمانت راحت میشه

آذر ماهیا عشقن❤
دلشون میخاد اون قسمتا خراب بشه🤭

خندیدم، واقعا راست میگی 

اصلا دوست ندارن راحت بچه بیاد بغل عروس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر