2777
2789
عنوان

برای صورتم...؟

163 بازدید | 16 پست

هر وقت ک اصلاح میکنم  بعدش جوش میکنم وقتی اصلاح نکنم خیلی خوب میشه بعد اصلاح افتضاح میشم

چیکار کنم ک موهای صورتم بدون جوش زدن از بین ببرم🙏🙏🙏

ممنونم خواهرا🙏❤️‍🩹

👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه موزر اصلاح صورت دارم اسمش ویت 

با اون موهای صورتمو میزنم عین تیغ نیست که از ته بزنه و در اومدنی تیزی بشه عین بندک نمیکنه که جوش بشه 

فقط کوتاه میکنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همشونو انجام دادم باز جوش میزنم

ای بابا

پوستت خیلی حساسه پس

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

برو داروخانه یا لوازم ارایشی بگو ژل یاکرم بعد از اصلاح میخوام. 

برای من نتیجه داشت 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چند روزی موهای  صورتتون در میاد

در اومدن که خب موهاتو از ته نمی‌زنی که در بیاد فقط کوتاه می‌کنی و رو صورتتان ولی خیلی کوتاهن تا ۱_۲ هفته ام باز رشد می‌کنه 

ولی خب زدنش کار ۵ دقیقس

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵