2777
2789

ی همسایه داشتیم شاید بیست گام برمیداشت میرسید به مغازه اونوقت برا همه چی می اومد 😑 ی روز اومد دنبال سیم ظرفشویی🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه همسایه داشتیم لباسم از من میگرفت😂💔

وضع مالیشونم عالی بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ی بار همسایمون زنگ زد گفت کشک داری بهم آش اوردی کشکش کمه اگه داری بیاربرام گفتم ن والا تموم شده یه بارم همون همسایم زنگ زد گفت میشه چرخ داری روبالشیامو بدوزی گفتم باشه هنوز روبالشیاش تموم نشده بود دخترش ک متهاله زنگ زد گفت حالا ک چرخ داری برامنم ۵تا رو تشکی زیپ میزمی گفتم چرخم خراب شد ببخشید من هیچی بلدنیستم فک کنم اگه ادامه میدادم میگفتن بیا خشکمونم برامون بدوز  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اول صبحی مسواک آورد خمیر دندان میخواست 🤦‍♀️

این دیگه نوبره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ما پیاز. سیر و سیب زمینی و نمک و قابلمه و نون و یخ و آرد و رب و هر چی که فکرشو بکنی گرفته

اخر دفعه گفت زعفران گفتم سر کوچه مغازه هست از حالا لیستو بدین اونجا😬دیه نیومد. بچشو میفرستاد.

هر روز شاید ۸ بار در خونمونو میزد

اکثرا یخ میگرفت افغانستانی هستن .سر ظهر ما خواب میومد میگرفت. روانیم کرده بودن.

یخچال فریزر هم دارن از پنجره معلومع دیدم😅

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

ما هم یه همسایه داریم همینه سیب زمینی و پیاز بگیر تا حبوبات و ادویه جات حالا اینا هیچی گاهی هم دخترش میاد میگه خاله دادشم گریه میکنه میگه از خونه ی شما بوی غذا میاد اگه میشه یکم به ما غذا بدید 😐

حالا ندار هم نیستنا تولیدی لباس دارن بوتیک دارن ولی همیشه گشنه ن 😕

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

همسایه مام خ پرروئه

حالا درخواستاش ب کنار فضوله هیمیخواد کنجکاوی کنه  اومده خونمون میپرسه رتبه ات چند شد کجا قبول شدی خب بتوچه زن حسابی 🤦‍♀️

خ رو مخه 

یبار برا سیب زمینی اومد یبار پیاز ی سری گفت وسیله اسنپمو تحویل بگیرین ی سریفت بیا موهامو مف سری بباف چون تو پله ها دیده بود برا خودم بافتم 

الانم یخچالش خراب شده گفت وسایلامو بذارم تو یخچالتون 

اینا مهم نیست مهم فضولیشه 🤦‍♀️

اینا کلا دوساله اومدن و اصن صمیمی نیستیم