2777
2789

اسی اگ دوس داشتی ببا تاپیک اخرم همو دعا کنیم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بعد از این دنیای شیطانی بهشته امام زمان هست 

دعا کنیم که امام زمان زودتر ظهور کنند انشاالله 🤲

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

به نظر من این زندگی بدون سختی نیست ما باید تو همین سختی ها رشد کنبم و سعی کنیم که تو همین سختی ها از زندگی لذت ببریم و زندگی کنیم و به آرزو هامون برسیم 

از نظر من منتظر روزای خوب و بدون اضطراب و سختی نباش زندگی یعنی همین باید همینجوری لذت ببری. 

😊
آخه بعضی سختی ها واقعا آدمو سرویس میکنه و دل آدم بدجور میشکنه

هر چی سختی بیشتر آدم قوی تر میشه 

شاید شمااز من انسان خود ساخته تر و قوی تری هستی . به نظرم هر قدر بیشتر سختی هارو تحمل کنی بیشتر میتونی از نظر روحی رشد کنی 

😊
منم اینو شنیدم ولی چطوری همراه سختی اسانیه نفهمیدم راستش

یعنی تو تک تک لحظات زندگیت باید لذت ببری و بابت نعماتت شاکر باشی

در عوض موقع سختی ها ازشون درس بگیری و آرامش داشته باشی

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab