2777
2789

دیگه تحمل ندارم سر هر جیزی عصبی میشه

نمیتونم جدا شم

فقط بگید چطور میسازید به چه امیدی 

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته واقعا دوروز زندگی رو اذیت می‌شید حتی خودشم اذیت می‌شه. نمی‌دونم واقعا چجوری چون بلد نیستم ولی امیدوارم درست شه و سرش به سنگ بخوره

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
اقا هستم قلق این مردا ای بزرگشون کنین تا عصبی هستین اصلا بحث نکنین

بزرگش کردم که روانی شده تو جونم

سخته واقعا دوروز زندگی رو اذیت می‌شید حتی خودشم اذیت می‌شه. نمی‌دونم واقعا چجوری چون بلد نیستم ولی ا ...

خوشبحالتون

عزیزم اول اینکه وقتی میخوادعصبانی بشه فقط سکوت کن هیچی نگوخودش بعداپشیمون میشه وآرام میگیره

دوماسعی کن هرروزبهش شربت آبلیموبدی.اونایی که زودعصبانی میشن طبع بدنشون صفراوی هست وزودازکوره درمیرن ودرمانش چیزای خنک خوردنه شربت آبلیموعالیه برای این اشخاص

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خیللللی سخته خیلی وقته کارد ب استخونم رسیدم .الهی یجور بشه از شرش خلاص بشم پر دردم      راهی هم جز تحملش ندارم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
خیللللی سخته خیلی وقته کارد ب استخونم رسیدم .الهی یجور بشه از شرش خلاص بشم پر دردم     ...

وای وای نگو نگو که دلُم پر خینه