خانمها کسی خوب شده از خارش سر.. خیلی شدیده شامپو شپش و کل تار و کلونونازول اینا هم اثر نکرده توروخدا بگین اگ میدونید
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستم داشت دکتر گفته بود کف سرت هوا نمیخوره کوتاه کن کوتاه کرد خارشش افتاد
نمیدونم والااا ... موهام بلنده بیشتر اوقات هم بازه و روسری هم ندارم خونه ام
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
اول باید معاینه بشید ببینن علتش چیه اگر شپش باشه شامپو باید طبق دستور مصرف شه و اگر علت چیزی دیگس در ...
دهیچی نیس اصن تو کف سرم نه جربه نه خشکه نه شوره داره شامپو شپش هم زدم نداشتم نمیدونم.. جایی رفته بودم شامپو گلرنگ زدم فک کنم بخاطر اونه ولی خیلی اذیت میکنه