2777
2789

یا پیدا میشه کارا بدرد نخور هستن یا حقوق درست حسابی نمیدن یا بازار خرابه و.... هزار تا مشکل دیگه... الان سالهاست فارغ التحصیل شدم کار مرتبط که پیدا نمیکنم یه کار غیر مرتبط هم باز پیدا نمیشه. پیداام بشه شوهرم ازش ایراد میگیره. کار آزاد دوست دارم بزنم مثلا پوشاک که اونم سرمایه میخواد هم پول پیش مغازه هم جنس.بخدا قشنگ دیوونه شدم سر این موضوع اخه کی میخواد درست بشه. اخه سنم هم کم نیست که بگم وقت دارم 36سالمه. امشب تپش قلب گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در 37 سالگی دبیر شدم خیلی خیلی دوست داشتم مستقل شدن رو. ولی واقعا خونه دار بودن هم خیلی لذت داره مخصوصا اگه نیاز مالی نداشته باشی شوهرم با اینکه وضع مالیش خوب بود همیشه سرکوفت زن کارمند و معلم رو می زد البته به زبون نمی آورد خودم می فهمیدم اما الان موش شده😀

من در 37 سالگی دبیر شدم خیلی خیلی دوست داشتم مستقل شدن رو. ولی واقعا خونه دار بودن هم خیلی لذت داره ...

وای چه شغل خوبی. اتفاقا خیلی دوسدارم دبیری رو. چند روزه که سایتش رو دنبال میکنم همشون برای تکمیل ظرفیت دبیر میخوان.ثبت نام اصلیش نمیدونم کی هست. شما میدونید چه فصلی ثبت نام میکنن معمولا؟؟