2777
2789
عنوان

سلام دوستان گلم

108 بازدید | 10 پست

سلام دوستان گلم لطفا سوالم خیلی خیلی واجب اگه ماما یا متخصص زنان داریم یا دوستانیکه تجربه دارن لطفا کمک کنن راهنمایی کنن خیلی واجبه مشکل یکی از دوستان گفتم اینجا سوال کنم هفته 14 بارداری دکتربه خاطر اینکه گفت طول سرویکس کوتاهه برای جلوگیری از خدای نکرده سقط یا زایمان زودرس شیاف استروژن فرنیژست تجویز کردن گفته واژینال استفاده بشه حالا من از کسی دیگه سوال کردم گفتن واژینال ممکن باعث عفونت بشه مقعدی استفاده شه بهتره حالا خواستم ببینیم کسی تجربه داره به صورت مقعدی هم میشه استفاده کرد یا ببخشید حتما باید واژینال باشه حتما کسایی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن ضروری خداخیرتون بده

سلام سوالم در مورد مصرف شیاف واژینال بود اینکه ببخشید باید حتما حتمااز طریق واژن استفاده بشه یا مقعدی هم میشه استفاده کرد این مورد میخواستم بدونم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سوالم در مورد مصرف شیاف واژینال بود اینکه ببخشید باید حتما حتمااز طریق واژن استفاده بشه یا مقعد ...

بله به هر دو صورت استفاده میشه ، پزشکتون تاکیدی روی چطور استفاده شدنش نکردن ؟

چشم ها دریچه ی روحن!...

مقعدی یا شیاف واژینال فرقی نداره مگه اینکه از داروهای پروژسترونی با نام های یوتروژستان یا لوتوژل و ... استفاده می‌کنین وقتی از این داروها استفاده می‌کنید باید شیاف پروژسترون واژینال استعمال کنید و نباید به صورت مقعدی و رکتال وارد کنید اما در مواقعی  که خونریزی شدید هست باید از انواع مقعدی اون استفاده کنید

چشم ها دریچه ی روحن!...

بله به هر دو صورت استفاده میشه ، پزشکتون تاکیدی روی چطور استفاده شدنش نکردن ؟

اول گفتن حتما به صورت واژینال استفاده بشه بعد که ازشون سوال کردم گفتن هر طور راحتی هم واژینال میشه هم مقعدی ولی واژینال جذبش بهتره مال من شیاف پرتوژست که روش نوشته شیاف واژینال_داخل مقعدی حالا باز نمیدونم کدوم روش استفاده بهتره ؟در ضمن خیلی ممنون از پاسخگویی وراهنماییتون...

یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم اگه میشه راهنماییم کنیدخدا خیر دنیا واخرت بهتون بده اینکه من برای چکاپ ماهانه ووضعیت جنین پیش دکترم پرونده تشکیل دادم ماهی یه بار باید برم تا اخر بارداری سوالم این بود که ایا حتما لازم هست تو بهداشت محل هم پرونده باز کنم برای بعد دنیا اومدن بچه وکارای واکسن یا لازم نیست ؟یا مثلا اگه الانم باز نکنیم بعدبه دنیا اومدن هم میشه این کار کرد یا لازم نیست اصلا؟

اول گفتن حتما به صورت واژینال استفاده بشه بعد که ازشون سوال کردم گفتن هر طور راحتی هم واژینال میشه ه ...

هر جور راحتی میتونی استفاده کنی عزیزم ، تا الان استفاده کردی؟

همونطور که پزشکتون گفته به صورت واژینال باشه بهتره اما اگه شما ناراضی هستی و به هر دلیلی نمیتونی به صورت مقعدی هم استفاده میشه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم اگه میشه راهنماییم کنیدخدا خیر دنیا واخرت بهتون بده اینکه من برای چکاپ ...

بله عزیزم بعد که نی نی به دنیا اومد برای واکسناش به مشکل میخوری

چشم ها دریچه ی روحن!...

یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم اگه میشه راهنماییم کنیدخدا خیر دنیا واخرت بهتون بده اینکه من برای چکاپ ...

بهتره تو دوران بارداری پرونده تشکیل بدی عزیز دلم 

خیلیا ناراضی بودن و خیلی ها هم راضی 

اما در هر صورت اگه پرونده تشکیل ندی برای واکسن زدن به مشکل برمیخوری

حتی اگه روزی ضربان و حرکتشو حس نکردی میریصدای قلبشو‌گوش میدی ، مولتی ویتامین و.. رایگان میدن معمولا

چشم ها دریچه ی روحن!...