2777
2789
عنوان

پرخوری و دل درد و نفخ

1102 بازدید | 23 پست

من آنورکسیا یا همون بی اشتهایی عصبی دارم و وزنم 43 کیلوعه و به شدت استرس و اظطراب دارم دو روز پیش رفتم پیش روانشناس گفت تنها درمانت اینه ک انقدررررر بخوری ک دلدرد بشی گفت اگه دلت ی کیک خواست تو ی کیک و ی بستنی بخور

دو روزه دارم پرخوری میکنم ولی شکمم ورم کرده و درد میکنه دست میزنم درد میگیره و حالت تهوع هم دارم 

امروز دوتا کیک و نصف ی چیپس و سیب و نارنگی و اینا خوردم بعد الانم نون با حلوا و چندتا خرما و دارم میترکم ملین هم خوردم چیکار کنم ورم شکمم کم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی شدی؟ 

معده م سرد شد به شدت و معده دردهای شدید که دردش تا قفسه سینه و زیر گلوم میومد

و بعد موهام سفید شد و بعد ام اس گرفتم

البته بعدش فهمیدم که از کجا شروع شد ، معده دردمو خوب کردم

خودم با رعایت چنتا نکته که یکیش کم غذا خوردن بود یکیش درهم خوری نکردن بود و غذای مونده نخوردن و ....

بعدش ام اس هم متوقف شد 

میشه برام توضیح بدی من خیلی میترسم نکنه همینجوری پرخور بمونم از اون ور بیوفتم

منم خیلی پرخور بودم البته من پرخوری عصبی داشتم و دارم

یعنی هر موقع اعصابم خورد باشه کلی غذا میخورم یا میرم خوراکی میخرم 

الان یه کم بهتر شدم ، سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم 

ولی واقعا معده خونه ی همه بیماریهاس

معده م سرد شد به شدت و معده دردهای شدید که دردش تا قفسه سینه و زیر گلوم میومد و بعد موهام سفید شد و ...

منم جور دیگه به معدم آسیب زدم انقدر نمیخورم ک معدم درد بگیره وقتی معدم خالیه حس خوب دارم 

منم مشکل معده دارم ولی از نخوردن 

من یبوست هم دارم جوری ک حتی شده 20 روز هم دفع نداشتم نخوردن خیلی بهم آسیب زده 

منم موهام ریخته و خیلی جاهای سرم سفیده و از بس بدنم چربی نداره حتی نمیتونم هورمونامو بسازه و 4 ماه پریود نشدم

منم خیلی پرخور بودم البته من پرخوری عصبی داشتم و دارم یعنی هر موقع اعصابم خورد باشه کلی غذا میخورم ...

منم نمیتونم جلو خودمو بگیرم حتما باید خوراکی تو خونه باشه امروز کلی با خودم کلنجار رفتم ک نرم مغازه کیک بخرم ولی تا رسیدم رفتم انگار ک چشم باز کردم دیدم خریدمش