2777
2789
عنوان

شناسنامم 😢

502 بازدید | 32 پست

تقصیر خوابگاهه بخدا 

فرض کنین پریروز ظهر رفتیم خوابگاه بگیریم دانشگاه فرهنگیان که باید هر طوررر شده اتاق بدن 

بعد گفتن پره.  وسط گرما سه ساعت منتظر موندیم بعد با کللی منت دادنم پیش کسایی که زبونمون فرق میکرد 

بعد در اتاق رو باز میکردی یه متر جلوتر تخت من بود بغل سرم یخچال،  کمدم نبود لباس بذارم 

اینکه منو دوستم روز اول خسته و کوفته کللی وسیله رو بردیم طبقه سوم به جهنم،  اینکه چون زبونمون فرق داشت و هم اتاقی هامون اعتقادی به این نداشتن که بیان به زبونی که همه بلدیم صحبت کنن هم به جهنم،  جامون اونقدر بد بود کل شب یه دیقم نخوابیدیم، چون سرم کنار یخچال بود و با موزیک موتور یخچال کیف میکردیم 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

فرداش صب کلاس داشتیم وسایلمونو جمع کردیم رفتیم دانشگاه از هشت صب تا هشت شب،  بعدم رسیدیم رفتیم التماس کردیم مارو دادن اتاق هم شهریامون،  وسایلو اوردیم یه طبقه پایین

الان امروز کل وسایلمو ریختم شناسنامم نیست 😭💔

و من دیروز اونقدر خسته بودم که اصلا یادم نمیاد شناسنامم رو برداشتم یا نه،  اگر برداشتم کجا گذاشتم،  فقط دوستم میگه دیده شناسنامم کنار پاسپورتم بوده،  الان ولی شناسنامه نیست 😑💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موندم الان شناسنامه حداقل 45روز میخواد میخواد 😑💔

بعد ثبت میشه روش المثنی،  ملت فکر میکنن طلاق گرفته ای چیزیم مثنی گرفتم 😭

خب شناسنامتون گم شده؟؟!

نیست،  چرا چون دانشگاه گرامی یه کمد نداد وسایلمون پخش وسط یه اتاق کوچیک مونده،  ممکنه اشتباه برداشته باشن،  ممکنه از شدت خستگی برداشتم انداختم یه جا و نفهمیدم، میدونم فقطدیروز سر کلاس برنامه نویسی داشت خوابم میبرد از شدت خستگی

بعد برا فرهنگیان خودشونو جر میدن بفرما...

خیلی عالی اتاق 15 نفره اونم با التماس 

من ترکم،  با کردا انداختن،  اونام ادمای خوبی ان 

ولی ده نفر حاضر نیستن به خاطر دو نفر فارسی حرف بزنن،  ما انگار یه کشور دیگه بودیم چون هیچی نمیفهمیدیم 

واسه منم المثنی ولی اصلا ب اینکه مردم چ فکری میکنن فکر نکرده بودن اصلا مهم نیس

اعصابم خورده چوندقیقا سر اوارگیم توخوابگاه گم شده 

پدرو مادرمم قضیه رو فهمیدن میگن دست تو نبود که نوزده سال نگهداشتی معلومه ایراد از تو نیست غیب شده، پاسپورت چطوری سر جاشه پس

خیلی عالی اتاق 15 نفره اونم با التماس  من ترکم،  با کردا انداختن،  اونام ادمای خوبی ...

رتبم شد ۵۰۰۰ منطقه 1 مصاحبه هم دعوت شدم اما قبول نشدم واقعا ناراحتم خیلی ناراحتم اون همه حفظ قرآن کرده بودم اصلا بخاطر معلمی اومدم انسانی 

هی لعنت به من 

من موندم الان شناسنامه حداقل 45روز میخواد میخواد 😑💔 بعد ثبت میشه روش المثنی،  ملت فکر میکنن ...

عزیزم چرا اینجوری فکر میکنی شناسنامت گم شده المثنی میگیری چرا فکر کنن طلاق گرفتی اینایی که اسمشون عوض میکنن المثنی میگیرن . ان شاالله که پیدا بشه

رتبم شد ۵۰۰۰ منطقه 1 مصاحبه هم دعوت شدم اما قبول نشدم واقعا ناراحتم خیلی ناراحتم اون همه حفظ قرآن کر ...

ببین خوبه فرهنگیان،  ولی اگر شهر خودت باشه، خوابگاه ما خوب نیست، میگم 15نفری 

بعد به همینم راضیم الان کنار یخچال یه دیقم نخوابیدیم بعد رفتیم صب چهار ساعت ریاضی بود 

یه دوساعت ادبیات انتخابی رفتیم 

دوساعت سیره اهل بیت 

چهار ساعت مبانی برنامه نویسی 

بعد قشنگ حضور فیزیکی داشتم صرفا

عزیزم چرا اینجوری فکر میکنی شناسنامت گم شده المثنی میگیری چرا فکر کنن طلاق گرفتی اینایی که اسمشون عو ...

امیدوارم.  کاش حداقل دردسر گرفتنش کم باشه هفته بعد بیام شهرمون برم اقثام کنم

من درخواست شناسنامه دادن تو اداره گم کردن خودشون دوباره المثنی گرفتم مگه قراره فکر بد کنن مردم وا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔