2777
2789

سلام..من خودم ارایشگرم...

اکثرا شبا و عصرا خونرو ترتمیزو میکنم..و شبا مشغول آشپزی میشم برای فردا غذامیپزم...

همیشه هم خونم ترتمیزه وغذا هم دارم...بعضی وقتا هم بیرون میخوریم غذا رو ...

اونوقت سوالم اینه خانومای متاهل شاغلی که بچه هم دارند واقعا سختشونه که...چجوری مدیریت میکنن خونرو...

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ریزی نباشه زندگی به فنا رفته، ولی در کل همه اش دارم میدوم،یه وقتایی هم خودمونیم دلم برای خودم ...

من حالا ی روزایی میشه صبح هشت میرم تا عصر ساعت۷اینا کلا سرپا مشغول کار...ینی میام خونه دیگ فقط دلم میخواد بخابم ولی باز با اینکار خونرو میرسم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

وسط هفته یه روز مرخصی میگیرم ..هم استراحت کنم هم کارای خونه هم  دکتری چیزی لازم شد برم و کارای ...

بازم سخته...همیشه برام سوال بوده کی وقت آشپزی دارین...

من ک خودم شبا میپزم😂عین یانگوم نصف شبا آشپزی میکنم

وقتی میام خونه از خستگی می‌خوابم تا عصر. خونه به هم ریخته غذا هم گاهی داریم. دیگه خسته شدم😪

من صبح میرم تاعصر...عصر هم میام دیگ تقریبا شب میشه مشغول مرتب کردن خونه میشمو بعدش غذا برای فردا میپزم ..بعدشم یه دوش میگیرم و میخابم ...😐

بازم سخته...همیشه برام سوال بوده کی وقت آشپزی دارین... من ک خودم شبا میپزم😂عین یانگوم نصف شبا آشپز ...

من پنجشنبه و جمعه میپزم جوری که شنبه یکشنبه هم بخوریم... دو شنبه هم که مرخصیم واسه بقیه هفته میپزم‌ اما کلا مثل مادرامون نمیشه که همیشه غذا حاضر باشه گاهیم از بیرون میخریم

من پنجشنبه و جمعه میپزم جوری که شنبه یکشنبه هم بخوریم... دو شنبه هم که مرخصیم واسه بقیه هفته میپزم‌ ...

آره دقیقا

من صبح میرم تاعصر...عصر هم میام دیگ تقریبا شب میشه مشغول مرتب کردن خونه میشمو بعدش غذا برای فردا میپ ...

پس بچه ها؟ تکالیفشون؟ غذاشون؟ ریخت و پاششون؟ من از صبح با سی تا دانش آموز خودم سرو کله میزنم شبها با بچه های خودم. جون ندارم دیگه🥴

پس بچه ها؟ تکالیفشون؟ غذاشون؟ ریخت و پاششون؟ من از صبح با سی تا دانش آموز خودم سرو کله میزنم شبها با ...

خداروشکر بچه ندارم😂