2777
2789

سلام دوستان

من ۱۸ مهر پریود شدم ، پریودم ۵ روزه هستش 

یعنی ۲۳مهر پریودم تموم شد.

حالا امروز ترشحات قهوه ای داشتم یعنی خون نیست فقط روی دستمال کاغذی مشخص میشه.

یکمی زیر دلم درد میکنه و حالت تهوع هم دارم 

یعنی امکانش هست باردار باشم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یه هفته از پریودت گذشته؟  خیلی زوده برا علائم و تست شاید توهم حاماگیه عزیزم

والا الان ۱۰ماهه اقدامیم دوماهه کلا بیخیال شدم اصلا بهش فکر نمیکردم امروز خون دیدم برام سوال شد

والا الان ۱۰ماهه اقدامیم دوماهه کلا بیخیال شدم اصلا بهش فکر نمیکردم امروز خون دیدم برام سوال شد

بیخیال بودن خیلی خوبه و زود نتیجه میگیری بزار انشالله یکی دوهفته دیگ بگذره اگ بازم علائم داشتی تیتربتا بده 

انشالله ک این ماه جواب میگیری گلم 

برا منم دعا کن 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

چقدر عالی که میتونی بش فکر نکنی من فکرم داغونه هرماه انتظار..همه میگن بیخیال باش اما دست خودم نیس

منم اقدامم و همچنان  انتظار میکشم تو 18پری شدی من13

ای جانم ان شاالله خیلی زود جفتمون باردار بشیم.

من این ماه برای اولین بار خواب دیدم مادر شدم وای حسش اونقدر قشنگ بود نمیتونم توصیفش کنم صبح که از خواب بیدار شدم تا شب هر وقت یادش می‌افتادم درونم پر از حس خوب میشد

چقدر عالی که میتونی بش فکر نکنی من فکرم داغونه هرماه انتظار..همه میگن بیخیال باش اما دست خودم نیس

سعی کن خودتو مشغول به کاری بکنی من با خودم یه روز نشستم کلی قرار گذاشتم گفتم اگر خدا صلاح بدونه به من بچه میده و توی موقعه ی خودش حالا هرچقدر هم من حرص بخورم چیزی عوض نمیشه پس خودمو درگیر نمیکنم