2777
2789
عنوان

از فردا ۹ تا مهمون دارم که ۴ روز قراره بمونن خونمون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 27 پست
گوشت بیار روی زمین یه پارچه پهن کن درست کن دخترت هم میبینه  وقتی خوابید دسر درست کن

دیگه آخر شب میخوابه 

باور کن نمیزاره کوچولوه و کنجکاو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا مامانم نیستی؟؟؟؟؟

مامانت نیستم ... ولی میتونم مث مامانا حرف بزنم ... خب کار داری دیگگگ... زیاد هم خودتو ب زحمت ننداز همه میدونن بجه داری زیاد ازت توقع ندارن. حالا خونه و مرتب کردن ولش کن برو کارایی اسونو بکن تو اشپزخونه  با بچت حرف بزن و نگاش کن... یا بیارش بغل خودت. من اگ جای تو بودم تا حالا همه کارارو کرده بودم  سخته دیگ... اینجا وقتتو تلف نکن دختر خوب.

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عزیزم وقتی مهمونا چند روز میمونن دیگه برای هر وعده و هر روز نیاز ب دسر و چند نمونه غذا نیست همون یکی ...

باشه عزیزم همینکارو میکنم فردا نهار و شام قراره مفصل باشه حالا فعلا اما کارام مونده 

کمک همین که با این فسقلی بازی کنن راضیم کلا مامانم و مادرشوهرم اهل کمک نیستن ....بهم نگاه میکنن کمک نمیکنن جاریم اما کمک میکنه

دخترت رو هم بیار کنارت کمکت کنه بهش بگو بازی کنیم  همینکه بشینه کنارت میتونی به کارات برسی...& ...

۱۹ ماهشه برنج خام رو میخوره  واسش کارتون گذاشتم برم ببینم‌گوشت رو میتونم پاک کنم

مامانت نیستم ... ولی میتونم مث مامانا حرف بزنم ... خب کار داری دیگگگ... زیاد هم خودتو ب زحمت ننداز ه ...

مرسی از تلنگرت عزیزم...واسش کارتون گذاشتم مجبوری فعلا برم‌گوشت رو خرد کنم...  

مرسی از تلنگرت عزیزم...واسش کارتون گذاشتم مجبوری فعلا برم‌گوشت رو خرد کنم...    

قربووونت خواهش میکنم... فقط ی نظر کوچولو بود 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

قربووونت خواهش میکنم... فقط ی نظر کوچولو بود 

موفق و شاد باشین

۱۹ ماهشه برنج خام رو میخوره    واسش کارتون گذاشتم برم ببینم‌گوشت رو میتونم پاک کنم

ای جان خدا نگهش داره 

برو عزیزم 

یه آهنگ شاد بذار روحیت عوض شه بشین کاراتو بکن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊