2777
2789
عنوان

دو راهی

53 بازدید | 4 پست

برم دانشگاه آزاد کامپیوتر بخونم 1

یا تو خونه برنامه نویسی انجام بدم 2

خودم دوست دارم برم دانشگاه ولی هزینه زیادی داری حدود7و8ترمی 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
دانشگاه آزاد
0
0%
برنامه نویسی مجازی یاد بگیرم
6
100%

عزیزم بعد ۴سال دانشگاه و این همه هزینه اخرش برنامه نویس خوبی نمیشی و چیزی درست یاد ادم نمیدن، بعدشمباید بری توی شرکتی جایی کار کنی

ولی الان اگه روزی ۶ ساعت وقت بزاری بعدیک سال حتما به درامد میرسی

برو توی یوتیوب سرچ کن یادگیری برنامه نویسی و حوزه ت رو تعیین کن اونجا خیلی ویدیو برای تازه کارها گذاشتن خیلی کمکت میکنه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
عزیزم بعد ۴سال دانشگاه و این همه هزینه اخرش برنامه نویس خوبی نمیشی و چیزی درست یاد ادم نمیدن، بعدشمب ...

مجازی میتونم یاد بگیریم ولی خوب چون مدرک نمیدن برام مشکلی به وجود نمیاد و اگه قرار باشه دورکاری کنم قبول میکنن بدون مدرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجازی میتونم یاد بگیریم ولی خوب چون مدرک نمیدن برام مشکلی به وجود نمیاد و اگه قرار باشه دورکاری کنم ...

اصلا برای برنامه نویسی مدرک زیاد مهم نیست، بیشتر برنامه هایی که نوشتی و رزومه کاری مهمه چون اون خودش گویای همه چی هست

ممکنه طرف مدرک داشته باشه ولی هیچی بارش نباشه ولی کسی هم باشه بدون مدرک برنامه نویس ماهری باشه

تو این مورد مدرک ملاک نیست

عجله عم نباید داشته باشی که دوماهه برنامه نویس بشی، باید همونجور که وقت میزاری برای کلاسای دانشگاه برای اینم وقت بزاری و یاد بگیری و کد بزنی

تو خودت ویدیو های یوتیوب نگاه کنی خیلی چیزا دستت میاد

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...