2821
2789
عنوان

آخه چرا اینجوریه ...

25 بازدید | 3 پست

بعضی وقتا  با خودم میگم شاید خدا منو نمیبینه ...زندگیم خیلی سخت میگذره...بچه کوچیک دارم و مستاجریم ..شوهرم از قبل عید نوروز بیکار ...هر جا میره دنبال کار درست نمیشه ...اون وقت اطرافیانم همه چندجا سرکارن ...والا ما به یک شغلم راضیم اما همونم نیست 

یعنی خدا همه اینارو میبینه و برامون کاری نمیکنه ...

دیگه خسته شدم از دعا کردن و امیدوار بودن 

خسته 

افسرده شدم کارم شده گریه 

دیگه حتی نمیتونم به شوهر بیچارمم دلداری بدم 

اونم روحیشو از دست داده 

از طرفی هم دلم برا بچم میسوزه 

میگم قراره چی سر این بچه بیاد

کاش حداقل بچه نمیاوردم 

حالا کاش تمام دغدغه هام اینا بودن 

علاوه بر اینا کلی درگیری فکری دیگه هم دارم 

مثل مشکلاتی که تو خانوادم هست

مشکل مالی دارن ...تو فکر داداشم هستم داره رشته کشاورزی میخونه نمیدونم ایندش چی بشه ..نتونستم بیارمش شهر پیش خودم رشته مکانیک بخونه چون مستاجرم

از طرفی مامان و بابامم مریضن 

واااای سرم داره میترکه 

تورو به خدا آرومم کنید

من با خدا قهر کردم ی مدت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندباری قهر کردم اما نتونستم تحمل کنم 

میفهمم 

نمیدونم کی قراره اوضاع منم درست شه بگم خدایا بالاخره شد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .