2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

50 بازدید | 6 پست

سلام کسی اینجا دندو عقلشو جراحی کرده من هفته پیش انجام دادم دیروزم رفتم بخیشو کشید ولی حفرش خالیه چقدر طول می کشه پر بشه مواد غذایی توش بره چیکار کنم دکتر گفت فقط آب نمک قرقره کن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یک‌ماه طول میکشه

دو هفته که بگذره با مسواک نرم میتونی روشو مسواک بزنی

الان زخمش تازه ست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک‌ماه طول میکشه دو هفته که بگذره با مسواک نرم میتونی روشو مسواک بزنی الان زخمش تازه ست

آره میگم خدای نکرده خطرناک نیست مواد غذایی بره توش

من جراحی نکردم  کشید  مواد غذایی بره توش خودش درمیاد یا کلا نمیره  من اصلا همچین ف ...

آره همش آب نمک قرقره می کنم ولی خیلی بازه 

آره همش آب نمک قرقره می کنم ولی خیلی بازه 

بخیه کنی که دیگه نباید باز باشه بنظرم 

منم خب کامل باز بود بخیه نزدم 

ولی به این چیزا فک نکردم اصلا خودش بسته شد 

چیزی داخلش نمیره 

بره توش این گلبول های سفید به چه درد میخورن ؟؟ خودشونو میکشن تا اونو بدن بیرون 

بخیه کنی که دیگه نباید باز باشه بنظرم  منم خب کامل باز بود بخیه نزدم  ولی به این چیزا فک ...

باشه بهش فکر نمی کنم😅