2777
2789
عنوان

برداشتن خال سطحی

8583 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من یه خال سطحی رو بینی ایم دارم خیلی اعصابمو خورد کرده وقت گرفتم فردا برم بالیزر بردارم ولی میترسم تاحالا کسی با لیزر برداشته؟ جاش می مونه؟ 

من خواهرم بالای چشمش داشت ولی دکتر براش لیزر نکرد گفت دوباره برمیگرده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۱ تا حال ابنجور برداشتم صورتم خیلی صاف شده ببین اولش خیلی گود میشه و شوکه میشی تا یه هفته اب ...

شما بالیزر برداشتی عزیزم؟ خیلی ترس دارم آخه قشنگ روی بینی ایم هس جاش بمونه من سکته میکنم

من سه سال پیش لیزر کردم، هم خودش درد داشت هم اون امپولای بی حسی ک مثلا میزنن خیلی درد داشت، دونه ای سی تومن برداشت، هنوز ک برنگشته

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا
من سه سال پیش لیزر کردم، هم خودش درد داشت هم اون امپولای بی حسی ک مثلا میزنن خیلی درد داشت، دونه ای ...

چه خوب ، برا شما خال گوشتی بود ؟ برای من مثل لک می مونه منظور اینکه گوشتی نیس ولی اعتماد به نفسمو گرفتع از طرفیم واقعا نمیدونم با چی بردارم 

شما بالیزر برداشتی عزیزم؟ خیلی ترس دارم آخه قشنگ روی بینی ایم هس جاش بمونه من سکته میکنم

واسه من رو بینیم بود ولی بر نداشتم

تا دوماه بعد نتیجش مشخص میشه

حقیقتش من ترمیم کننده نزدم اندازه جای جوش مشخصن