2777
2789

سلام، امروز سونو ان تی بود ، گفت جنین مغزش کوچیکه و مایع دورش زیاده ، بقیه چیزا نرمال بود ، 

الان تا هفته بعد دوباره سونو دارم ، فکرم خیلی بهم ریخت،  ینی باید سقط شه؟؟؟

اینم بگم که یکی دو هفته پیش حالم خیلی بد شد و رفتم سرم زدم ، و آزمایش گرفتن و گفتن نمک بدنم خیلی پایین آمده و دارو و اینا خوردم تا نرمال شد ، تو نت خودم ممکنه ید بدن که کم بشه مغز رشد خوبی نداشته باشه ، ممکنه دلیلش این باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تاحالا هیچی نداشتم ، همه بدنم نرمال بوده، اگه هم شده باشه بعد بارداری شده که نمیدونم 

خب تو بارداری مگه آزمایش تیروئید ندادی ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من ۲۲ سالمه اخه

یه وقتایی یه سری کاستی ها هست توی جنین برطرف میشه 

حتی یه بنده خدایی می گفت کیست تو مغژ جنین بوده وی برطرف شده 

حالا عصر حتما برو پیش یه متخصص و به خودت استرس نده ، دلت رو بسپر به خدا 

خب عزیزم شاید تیرویئید داشتی چطور دکترت برات آزمایش به این مهمی ننوشته 

بابا من ایران نیستم، دکتر های اینجا هم یکم اذیت میکنن ، و اینکه یه چکاپ کامل دادم تقریبا ۹ هفته ولی جواب شو ندادن بهم و میگن اگه نرمال نباشه زنگ میزنن وقتی خبری نیست ینی نرمال بوده

بابا من ایران نیستم، دکتر های اینجا هم یکم اذیت میکنن ، و اینکه یه چکاپ کامل دادم تقریبا ۹ هفته ولی ...

نمیدونم والا من باقانون اونجا آشنایی ندارم حالا میخوای جای دیگه هم برو سونو انشاالله مشکلی نباشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜