2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی راه بهت بگم ی هفته امتحانش کن  اگه دیدی اوکی نشدی برو بگم؟

بگو

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بگو

اسی توام بخون ریپ زدم رو این کاربر گلمون 

خب ببین شبا قبل خواب با اب خالی ک سرده صورتتو میشوری بعد زینک اکساید ۲۵ درصدی میزنی ب صورتت کم بزن همه جای صورتتو پوشش میده 

صبح بلند شدی صورتتو با اب سرد بشور و با دستمال کاغذی خشک‌کن و ماساژ یخ بده 

بعدش از ابرسان مخصوص پوستت استفاده بکن برا من امبرلا بود 

و دوبارع تکرار کن این مراحلو 

ارایشم کردی با ژل شست و شوی مخصوص صورتت بشور صورتتو 

با این روش جوش های پر التهاب و چرکی و سر سفید. خودمو از بین بردم حتی جای جوش هامم برد 

یکم دارم زیر پوستی اما در اون حد شدید نیس 

بعده ۳ ماه ب این‌نتیجه رسیدم اما امتحانش کنین باره اول میفهمین تاثیرشو

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اسی توام بخون ریپ زدم رو این کاربر گلمون  خب ببین شبا قبل خواب با اب خالی ک سرده صورتتو میشوری ...

مرسی عزیزم زینک اکساید فیروزم میشه؟؟ مال بچست ازین دارم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مرسی عزیزم زینک اکساید فیروزم میشه؟؟ مال بچست ازین دارم

ماله من زینک اکساید ۲۵ درصدی هستش این جواب داده اونو نمیدونم

ماله من زینک اکساید ۲۵ درصدی هستش این جواب داده اونو نمیدونم

باشه میگیرم  ممنون❤

قیمت زیادی نداره گلم  حتما بنویس واسم تاثیراتشو

باش حتما🌹🌹🌹

عزیزم عکسشو میفرستی . برا من صورتم کدر شده و لک افتاده تاثیر داره استفاده کنم؟

پیشونیم 

صورتم پره جوش بود پر هاااا 

۹۰ درصدش رفته