2821
2789
عنوان

بارداری

62 بازدید | 4 پست

بچه ها سلام خوبین

من هفته نهم بارداری هستم و آغاز ماه سوم بارداری

هماتوم ۱۵×۴ دارم ک تا اخر ماه سوم گفتا برطرف میشه با امپول پروژسترون داده و بکمپلکس و ققر آهن بخاطر کمبود آهن....و اینکه حتی سفت بشه...مصرف نمک و رابطه و پیتزا رو منع کرده کلا برام فعلا 

سوالی ک دارم بنظرتون جیگر ضرر داره ب کل برام و یا حتی مصرف پیتزا؟؟؟؟

میشه ی راهنمایی کنید برام 

چون خیلی دوست دارم اینارو و کلا نخوردم تو این دوماه و خورده ای بارداری ....

جگر به خاطر ویتامین a بالا و محل انباشت داروها و ...که دام استفاده میکنه ممنوعه اما پیتزا خودت خونگی با گوشت و مرغ درست کن حتی میتونی کالباس خونگی درست کنی نگهدارنده نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکتر من وقتی جواب ازمایشم مثبت شد، تنها چیزی که به من گفت این بود که جگر و دمنوش های گیاهی رو به هیچ عنوان تو 3ماه اول نخور

باز دکتر شما شرایط شمارو بهتر میدونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جگر به خاطر ویتامین a بالا و محل انباشت داروها و ...که دام استفاده میکنه ممنوعه اما پیتزا خودت خونگی ...

اهان‌پس ب این علت منع میکنن دکتر ها

متوجه شدم

اره راست میگی مرسی عزیز ممنونم

دکتر من وقتی جواب ازمایشم مثبت شد، تنها چیزی که به من گفت این بود که جگر و دمنوش های گیاهی رو به هیچ ...

پس کلا دکتر ها جیگر رو ۳ ماه اول بارداری منع میکنن 

منم همینو گفت 

برا همین پرسیدم ببینم کلا نباید خورد یا مصرف زیاد 

چون بخاطر سلام خونی عادت داشتم ماهی دو وعده بخورم اللن ک نمیخورم همش ضعف بدن دارم