2777
2789
عنوان

بهانه برای نرفتن به جلسه اولیا مربیان

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 30 پست
الان خبرشوو دیدمم نبود قبلااا  😂😂😂😂 بعد یه سوال دیگه...تو دوره تخصص چند شب تو هفته شیفت دار ...

میتونیم انتحاب کنیم ساعت شیفتامون چقدر باشه 

ولی باید هفته ای ۸۰ ساعت کار کنیم

پزشکم اگر سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم
میتونیم انتحاب کنیم ساعت شیفتامون چقدر باشه  ولی باید هفته ای ۸۰ ساعت کار کنیم

ای خدا...
تف!
مرسی از وقتی که گذاشتی...❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم دوره رزیدنتی جراحی قلب حدودا چند ساله است؟
 درامد بعدش تقریبا چقدره...میدونم به خیلی چیزا بستگی داره...میخوام حدودشو بدونم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
میشه بپرسم دوره رزیدنتی جراحی قلب حدودا چند ساله است؟  درامد بعدش تقریبا چقدره...میدونم به خیلی ...

ببین اگر با فوق تخصص بخوای یک راست بخونی میشه ۷ سال 

حقوق هم تقریبا ماهی ۲۰۰۰ تا 

جراحی قلب

سلام عزیزم یه سوال داشتم

من گاهی سمت راست سینه ام تیر می‌کشه 

چند ساله 

رفتم دکتر چیز خاصی نگفت آزمایش هم ندادم 

حالا چند روزه کتفم و دستم سر میشه 

از اعصابه؟

میترسم قلبم مشکل داشته باشه

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
سلام عزیزم یه سوال داشتم من گاهی سمت راست سینه ام تیر می‌کشه  چند ساله  رفتم دکتر چیز خ ...

ممکنه مشکل قلبی باشه 

یه اکو پیش دکتر خوب برو

خانم دکتر؟  یکی از اقوام دیابت دارن دکترش گفته باید بری دکتر قلب   ب نظرت باید دکتر ...

همون متخصص قلب و عروق

حتما تو آزمایشش چیزی دیده

من شاغلم هر ماه جلسه است بعدش کلی تایم از ادم میگیره دو تا کلمه حرف مفید هم نمی زنن هی مامانا سوالای ...

چه خبره هرماه!سالی دوبار بیشتر نیست بعضیا یکبارم حضور پیدا نمیکنن.مدرسه حق اینک بگ کتاب غیردرسی بخرید نداره و شما شاغلی بهتره باید پیام بده معلم اطلاع بدی.و مسئله دیگ خود دانش اموز وقتی اولیاش نمیان حس بی اهمیت بودن میکنه

چه خبره هرماه!سالی دوبار بیشتر نیست بعضیا یکبارم حضور پیدا نمیکنن.مدرسه حق اینک بگ کتاب غیردرسی بخری ...

مدرسه پسرم هر ماه جلسه میزارن 

کتاب کار معرفی میکنن که باید بخرین و تکالیفش رو حل کنن 

منم کلا یه بار میرم بدش از معلم میپرسم چه خبر بوده تو جلسه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نه با تمام قوا فرار کردم

😂😂😂😂عزیزمم کار خوبی کردی...
من با وجود اینکه شرایط مهاجرتو دارم اما اینجا اوضاع خوبه برام فعلا😂
ممنونم بابت وقتی که گذاشتی...بوس بوس❤️
ببینم تا کجا میشه همت کرد...😂😂