2777
2789

مولودی دعوتم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نره؟من‌معلمم اولیایی ک‌نمیان غیر موجه حس میکنم برا بچه ارزش قائل نیستن

من شاغلم هر ماه جلسه است بعدش کلی تایم از ادم میگیره دو تا کلمه حرف مفید هم نمی زنن هی مامانا سوالای تکراری و حرفای معمولی میزنن 

نمیرم اون وقت رو میزارم با پسرم میگذرونم 

میری جلسه میگن پول بدین این کتابا رو بخریم واسه بچه ها دو نفر نماینده بشن و ....

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
جراحی قلب

جراحی قلب تخصص مستقیم داره مگه؟
یا داری جراحی عمومی میخونی تا بعدش فوق تخصص قلب و عروق رو بخونی...؟
بنظرت بعد تخصص واسه ادم جونی میمونه که فوقشم بگیره؟😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
جراحی قلب تخصص مستقیم داره مگه؟ یا داری جراحی عمومی میخونی تا بعدش فوق تخصص قلب و عروق رو بخونی...؟ ...

اره 

قلب و مغز مستقیم جراحی داره 

تو ایران حتی تخصص هم حالش نیست🤣🤣

پزشکم اگر سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم
اره  قلب و مغز مستقیم جراحی داره  تو ایران حتی تخصص هم حالش نیست🤣🤣

الان خبرشوو دیدمم
نبود قبلااا
 😂😂😂😂
بعد یه سوال دیگه...تو دوره تخصص چند شب تو هفته شیفت دارین؟ چند ساعتست شیفتاتون؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃