2777
2789

برای ی بنده خدایی مشاوره میخوام...

چطوری وقتی که در آزمون های آزمایشی شرکت میکردین در کنار مدرسه اصلا وقت میکردید براشون بخونید یا اصلا برای کنکور تست بزنید..

به این نتیجه رسیده که اصلا نمیشه با معلم های مدرسه پیش رفت چون یا بعضی هاشون خوب درس نمیدن یا اگر هم درس بدن خیلی از نکات رو نمیگن یا اشتباه توضیح میدن!!!

از اون طرف هم همش امتحان دو تا دو تا باهم میگیرن  کلا میگه دارم دیوونه میشم اصلا میگه حتی وقت سرشونه کردنم ندارم از این همه فشاری که روم هست!!!

لطفا تجربیاتتون رو بگین 

الان دیگه دهم و یازدهم هم نهایی هستن مثلا تاریخ هم نهایی شده، ادبیات و دینی هم ضریبشون بالا هست لطفا اگه روشی برای مطالعه دروس حفظی چه تخصصی چه عمومی دارین حتما بگین که چطور هم وقت می‌کردید برای کنکور بخونید و هم برای درس های مدرسه و امتحان نهایی اینو برای بنده خدایی میخوام که وضع مالیشون اصلا خوب نیست و تو این دنیا فقط امیدش به درس خوندنه!!!

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

اگه دوازدهمه که والدینش برن با مدیر صحبت کنن نره مدرسه البته اگه خودش کلاس میره و نیاز به تدریس مدرسه نداره و مدیر هم قبول کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه دوازدهمه که والدینش برن با مدیر صحبت کنن نره مدرسه البته اگه خودش کلاس میره و نیاز به تدریس مدرس ...

نه اصلا نمیشه چون دوازدهم نیست تو روستا هم زندگی میکنن پایه یازدهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نمیشه چون دوازدهم نیست تو روستا هم زندگی میکنن پایه یازدهمه

پس برای تدریس فیلمهای رایگانی که تو اینترنت هست رو نگاه کنه معروفترینشون سایت الا هست ولی فیلم هم خودش وقت میگیره فقط مباحثی که مشکل داره رو ببینه نره بشینه کل کتاب رو ببینه

باید یه برنامه واسه خودش بنویسه که هم بتونه واسه ازمون وکنکوری بخونه هم واسه مدرسه همه رو نذاره دم اخری شب قبل امتحان

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

کنوریه؟

اگر نیس رو درس مدرسش تمرکز کنه نمره خوب بگیره درکنارش تست اموزشی بزنه اگر کنکوریه اول خوب تشریحی یاد بگیره بعد تست کار کنه خیلی از ازمون نترسه ...

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
پس برای تدریس فیلمهای رایگانی که تو اینترنت هست رو نگاه کنه معروفترینشون سایت الا هست ولی فیلم هم خو ...

ممنونم از پاسختون 😍🌹

ولی قطعا خودش نمیتونه برنامه ریزی کنه که ازم خواسته کمکش کنم اگه میتونید از روش های خودتون برای اون موقع که استفاده می‌کردید و نتیجه گرفتید برای دروس تخصصی مثل زیست و فیزیک و... بگید 

کنوریه؟ اگر نیس رو درس مدرسش تمرکز کنه نمره خوب بگیره درکنارش تست اموزشی بزنه اگر کنکوریه اول خوب ت ...

پایه یازدهمه

خب مشکل اینکه اصلا حتی وقت هم نمیکنه تست آموزشی بزنه یا اصلا روش خوندن دروس تخصصی رو هم بلد نیست الان بیشتر از این استرس گرفته که امتحاناش نهایی هستن

ممنونم از پاسختون 😍🌹 ولی قطعا خودش نمیتونه برنامه ریزی کنه که ازم خواسته کمکش کنم اگه میتونید از ...

من تو تایم مدرسه کنکوری نخوندم انچنان یعنی کنکور برام مهم و جدی نبود خیلی هم تجربه ندارم

برای دروس عمومی که کلا شب امتحانی بودم حالا اگه حجم کتاب زیاد بود شاید دو سه روز قبل امتحان شروع میکردم من مبحثی میخوندم یه بار مفهومی میخوندم بعد حفظش میکردم و تا جایی که بتونم بدون نگاه کردن به کتاب سوالو جواب بدم میخوندم

ولی برای دروس اختصاصی خیلی نمیشه اینجوری پیش رفت پیشنهادم اینه سر کلاس سعی کنه درس رو کامل متوجه بشه هرجا مشکل داشت همونموقع از دبیر بپرسه رفع اشکال کنه بعد مدرسه هم یه دور از رو درس بخونه چندتا تست هم ازش بزنه بد نیست

البته که من اینجوری نمیخوندم اونا رو هم اکثرا شب امتحانی بودم که خب نمره ام هم جالب نمیشد

برای زیست هرچقدر از قبل بهتر رو اون درس مسلط باشه موقع امتحان کارش راحت تره

پایه یازدهمه خب مشکل اینکه اصلا حتی وقت هم نمیکنه تست آموزشی بزنه یا اصلا روش خوندن دروس تخصصی رو ه ...

زیست رو که کلا باید مفهمومی بخونه مخصوصا که سوال ترکیبی میاد مباحث مرتبط به هم رو ترکیبی بخونه

فیزیک و شیمی یه بخش مفهمومی دارن یه بخش حفظی یه بخش حل مسئله که خب تو هر سه باید عملکردش خوب باشه

ریاضی هم که بخش اثبات قضایا و اینا شاید لازم باشه مفهومی بخونه فرمولها هم که باید حفظ بشن بیشتر کتاب هم که حل مسئله اس

زمین شناسی هم درس سختی نیست به نظرم بیشتر حفظیه تا مفهومی حالا تا جایی که بشه مفهومی بخونه بد نیست چون فکر میکنم مفهومی خوندن دیرتر یادش بره تا حفظی

زیست رو که کلا باید مفهمومی بخونه مخصوصا که سوال ترکیبی میاد مباحث مرتبط به هم رو ترکیبی بخونه فیزی ...

برای امتحان نهایی زیست ممکنه ترکیب بشه با پارسال ؟؟

برای امتحان نهایی زیست ممکنه ترکیب بشه با پارسال ؟؟

فکر نکنم ولی تو کنکور ترکیبی میاد

فکر نکنم ولی تو کنکور ترکیبی میاد

خدا خیرتون بده ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید 😘😘 انشاالله ثوابش نصیبتون بشه💕💕

خدا خیرتون بده ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید 😘😘 انشاالله ثوابش نصیبتون بشه💕💕

خواهش میکنم

سلام گلم من کامنتتونو راحع ب بچه توی تاپیکی دیدم 

من ی ختمی و ب ی بنده خدایی معرفب کردم باردار شد

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
سلام گلم من کامنتتونو راحع ب بچه توی تاپیکی دیدم  من ی ختمی و ب ی بنده خدایی معرفب کردم باردار ...

سلام عزیز دل 🌷

من در اون تاپیکی شرکت کردم که اون خانم سوره تین رو به نیابت افراد میخوند، من هم مشکل داشتم و نیت کردم که اون خانم برام بخونن اما مشکلم مربوط به بچه دار شدن نیست. ممنونم از پیگیریتون 🙏🏻🙏🏻♥️♥️