2821
2789

ولی وقتی گوشی نباشه استرس دارم و بخاطر همین قضیه از کار و زندگیم افتادم در عوض موقتا حالمو خوب می‌کنه نمیزاره به بدبختی هام فکر کنم کنکوری هم هستم خاک بر سرم

داری از یک چیزی فرار می‌کنی ، می‌تونه هر چیزی باشه. 

باهاش رو به رو شو چون هر چی که ازش می‌ترسی دقیقا رشد تو عه

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اعتیاد است اعتیاد است اعتیاد😑😂

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
داری از یک چیزی فرار می‌کنی ، می‌تونه هر چیزی باشه.  باهاش رو به رو شو چون هر چی که ازش می‌ترس ...

آره درسته میترسم از شکست  و ترس بزرگی برام هست نه فقط در حد گفتن نیمدونم چیکار کنم

حس کاذبه بعدش استرس داری دقیقا مال گوشیه 

آها راستی بعدش هم استرس شدیدی دارم 

ولی روزهایی که استرسم سطحش به دلایل نامشخصی میاد پایین خیلیم گوشی برام جذاب نیست

آره درسته میترسم از شکست  و ترس بزرگی برام هست نه فقط در حد گفتن نیمدونم چیکار کنم

از این نترس که شکست بخوری ، این بترس که سال دیگه دقیقا همین جایی که الان هستی باشی و درجا زده باشی 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

عزیزم منم مثل تو بودم موقع کنکور دقیقا دلیلشم بهت میگم نمیتونستم درس بخونم پناه میاوردم گوشی تنها چیزی ک داشتم هیچکس نبود باهاش حرف بزنم ولی اگر کنترل نکنی کم کم بهش اعتیاد پیدا میکنی اینکه راه فرار میبینیش دیگ و نمیتونی ازش خلاص شی بهتره ی تایم خاص بذاری برای چک کردن گوشیت یا اگ نیازی بهش نداری خاموش کنی بندازی کنار

عزیزم منم مثل تو بودم موقع کنکور دقیقا دلیلشم بهت میگم نمیتونستم درس بخونم پناه میاوردم گوشی تنها چی ...

آره عزیزم دقیقا همینه 

برای فرار از استرسش میام سمت گوشی و یکساله درگیر این چرخه ام باید برم روان پزشک

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز