پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 عنوان عمل هیستروسکوپی برای پولیپ رحم کی انجام داده 3159 بازدید | 20 پست سلام من ۶روزه عمل کردم درد دارم کسی بوده عمل کنه؟تا چندروزه این درد لعنتی 😭😭😭😭 1402/08/02 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23491 من لاپراسکوپی شدم.تامیتونی پیاده روی کن سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 من لاپراسکوپی شدم. تامیتونی پیاده روی کن چرا؟من همش تو رختخوابم
دختری_دارم_شاه_نداره عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 407 من انجام دادم ۵ماه پیش فقط وقتی به هوش اومدم درد شدید داشتم روزای بعدش دیگه درد نداشتم
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23491 چرا؟ من همش تو رختخوابم اشتباه میکنی پیاده روی اروم اروم باعث میشه گاز از رحمتون خارج بشه و بدن هم به حالت عادی برگرده .شیاف دیکلوفناک بزن و سعی کن ی کم راه بری سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 من انجام دادم ۵ماه پیش فقط وقتی به هوش اومدم درد شدید داشتم روزای بعدش دیگه درد نداشتم بعدش چندروز استراحت کردی؟فصل سرد انجام دادی یا گرم؟اولین پریودت چندوقت بعدش بود وایا خونریزیش زیاد بود یاکم؟خواهش میکنم اینارو بگو🌹❤
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 اشتباه میکنی پیاده روی اروم اروم باعث میشه گاز از رحمتون خارج بشه و بدن هم به حالت عادی برگرده .شیاف ... مگه گاز تو رحمم هس؟؟؟؟🤔🤔🤔
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23491 مگه گاز تو رحمم هس؟؟؟؟🤔🤔🤔 بله با ی دستگاه گاز میدن تورحم که اجزای داخلش راواضح ببینن برای همین درد میوفته زیر دنده ها سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 بله با ی دستگاه گاز میدن تورحم که اجزای داخلش راواضح ببینن برای همین درد میوفته زیر دنده ها یاخدامن پاهام خ درد میکنه
دختری_دارم_شاه_نداره عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 407 بعدش چندروز استراحت کردی؟ فصل سرد انجام دادی یا گرم؟ اولین پریودت چندوقت بعدش بود وایا خونریزیش زی ... من ۲۴ساعت استراحت کردم ولی تا دوهفته به هیچ عنوان نباید نزدیکی داشته باشی تابستون انجام دادم نه خونریزی مثل پریودیای قبل بود
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23491 یاخدا من پاهام خ درد میکنه اگه پیاده روی کنی فردا یا پس فردا خوب میشی .عمل ب این راحتی انجام دادی پس خدارحمتون کرده عمل سخت نبوده وگرنه دوماه میخوابیدی😂 سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 من ۲۴ساعت استراحت کردم ولی تا دوهفته به هیچ عنوان نباید نزدیکی داشته باشی تابستون انجام دادم نه خونر ... بعد از یه روز ینی خودت همه کاراتو کردی مث قبل؟موعدت دقیق بود ؟میگن پریود ممکنه جلو عقب بشه چون دستکاری کردن داخل رو
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 اگه پیاده روی کنی فردا یا پس فردا خوب میشی .عمل ب این راحتی انجام دادی پس خدارحمتون کرده عمل سخت نبو ... 😂😅نمیدونم چراخوب نمیشم
دختری_دارم_شاه_نداره عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 407 بعد از یه روز ینی خودت همه کاراتو کردی مث قبل؟ موعدت دقیق بود ؟ میگن پریود ممکنه جلو عقب بشه چون د ... اره خودم کارامو میکردم چون واقعا بعدش درد نداشتم به نظرم اگه میتونی یه سر به دکترت بزن ببین دردت واسه چی هست
پیتزاباسسکچاپ2 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 575 اره خودم کارامو میکردم چون واقعا بعدش درد نداشتم به نظرم اگه میتونی یه سر به دکترت بزن ببین دردت واس ... موعد اولین پریودت جلو عقب نشد؟