2777
2789
عزیزم میموند و درد میکشید بدتر عذاب میکشید بپذیر دیگه چکنیم. خودت چند سالتع

داشت خوب میشد 

حالش خیلی خوب شده بود 

رفته بود ساری تب سنتی درگیری بدنشو از ۵۰۰ آورده بود ۳۰۰ 

فقط گفت نباید استرس داشته باشه 

الکی اینقدر بهش استرس وارد کردن که دیگ تموم شد 

خودم ۱۸ سالمه

وای خیلی ناراحت شدم انشاالله بر میگرده چند وقته که نیومده؟؟؟

۳ روز

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشت خوب میشد  حالش خیلی خوب شده بود  رفته بود ساری تب سنتی درگیری بدنشو از ۵۰۰ آورده بو ...

کیا استرس بهش دادن؟؟؟ عزیزم بنظر من مشغول باش برو سرکار حتما برو باشگاه با دوستات باش تا یکم آروم شی

کیا استرس بهش دادن؟؟؟ عزیزم بنظر من مشغول باش برو سرکار حتما برو باشگاه با دوستات باش تا یکم آروم شی

میرم همشو انجام دادم شاید دو روز حالم خوب بشه ولی نمیدونم چرا دوباره حال بد میاد سراغم 

اصلا حس خوبی به هیچی ندارم 

مادرم خونه خواهرم میمون زنک میزدن میگفتن خواهر برادراش 

خجالت نمی‌کشی خونه داماد موندی 

وای چقدر لاغر شدی 

یا منو زنگ میزدن میگفتن دختر اصلا غذا نمیخوره 

خواهرم حامله بود میگفتن بهش سربارشون شدی 

بعد فوت مادرم اینارو فهمیدم