2777
2789

یه ماهه اومدیم خونه خودمون 

همسایه مادرشوهرمم هستیم شوهرم دم ب دقیقه اونجاس از سرکار میاد میره خیلی کم میاد خونه 

ابجی و بچه هاشم اونجان یه سره

من میشینم خونه کارم شده فقط حرص و جوش وگریه

بعضی وقتا غر میزدم لج میکردم بدتر میشد 

نمیدونم چه سیاست رفتاری داشته باشم که شوهرم بیشتر بمونه پیشم لطفا کمکم کنین

همشون یه بلانسبت پخن

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تجربه خیلی از رفتارهای اشتباه همسرم رو دارم که اگر الان بود خیلی بهتر رفتار میکردم خواهش میکنم ازت بی خیال شو وقتی میاد خونه بعضی وقتها برو تراس خودتو مشغول کتاب خوندن نشون بده یا وقتی هست نوار بذار برقص اینا خیلی جواب میده

يه لحاف تشكم بهش بده همونجا بخوابه پيش مامانش

والا امروز رفتم بی خبرش دیدم دراااز کشیده با بچه ابجیش گردو میشکنه و بازی میکنه انگار نه انگار که من رفتم پیشش:((

هیچ وقت بهش نگو نرو ... بدتر میشه

درعوض خودتو سرگرم کن یا براش کار بتراش تا بیاد خونه.

خرید ، مهمونی و..

ما یه ساختمونیم شوهرمشاید ماهی دوبار بره 

بیشتر بره هم من کاری ندارم ولی کم کم تلاش میکنه تو خونه وقت بگذرونه

حساس نشو حرص نخور