2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشهد

بله کاملا راضیم

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
خوزستانم  آرزومه برم شمال زندگی کنم ، مازندران ، رشت ، رامسر 🥺🥺🥺 از همینجا میگم شمالیا خوش ...

شمال فقط گیلانش خوبه

گلستان و مازنداران خیلی شرجی و خفه ست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

چرا اکثرا جوونا مشهدو دوستندارن و خیلیا رو دیدم حتی رفتن شهرای دیگه خوابگاه گرفتن اما مشهد نموندن 🙄

البته خودم شیرازیم و به شدت دوستش دارم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

تهران .اما اصصصلا راضی نیستم . ارزومه بریم مشهد تمام شرایط اونجا خیلی بهتر از اینجاست

حرف دلمو زدی

خیلی از امکانات تهرانو داره در کنارش امام رضا هم هست شلوغیشم کمتره فرهنگ‌مردمش مثل ما و فارس زبون

و البته اصفهانم همینطور دوست دارم

اصفهان از تمیزی شهر خیلی راضیم.

اما اینجا هوا خشک و الوده س.بارش برف و بارون خیلی کمه.

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
چرا اکثرا جوونا مشهدو دوستندارن و خیلیا رو دیدم حتی رفتن شهرای دیگه خوابگاه گرفتن اما مشهد نموندن 🙄 ...

منم عاشق شیرازم کجا منطقه خوب خونه آپارتمانی قیمت مناسب گیر میاد در حد .400رهن؟

خوزستانم  آرزومه برم شمال زندگی کنم ، مازندران ، رشت ، رامسر 🥺🥺🥺 از همینجا میگم شمالیا خوش ...

من شمالم 

خوزستان هم سه ماه  طرح بودم

واقعا راست می‌گی

من زمان خرما پزان بودم 

نمیتونستم نفس بکشم

خدا کنه این جنگل‌های شمال حفظ بشن چون مثل گنج هستند 

عسلویه اصلا راضی نیستم هوا الوده .شرجی. امکانات صفر

وای اونجا فقط واسه شرکتیا خوبه 

من خودم دوسال لامرد بودم با خانواده انگار خدا میخواست جونمو بگیره 

عسلو هم فقط واسه دریا میومدم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg