2777
2789

من از روز 3تا 7پریودی قرص کلومفین خوردم روز 7سیکلم دوتا فولیکول داشتم  یکی 14 با12تو یه سمت 15و12سمت دیگه که همون روز دوتا آمپول سینال اف داد زدم که یکیش همون روز یکیش فرداش وروز دهم دوباره سونو کرد نوشته یکیش 19یه سمت یکیش 20که بنظرم همون 14و15بوده که بزرگ شدن اما اون دوتای دیگه رو ننوشته و همون روز دوتا آمپول آزادسازی زدم یعنی ممکنه اون دوتا هم بزرگ بشن و آزاد بشن من میگم شاید اونا 17شدن ننوشته، خودم ذخیره تخمدانم کمه هر شب متفورمین میخورم شوهرمم سالمه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

سلام عزیزم ... منم آمپول زدم باردار شدم همون ماه ...نگران نباش ،،،هرچی خواست خداست ...فقط نزدیکیت و به وقت انجام بده و بعدش یکم دراز بکش بلند نشو 

خدایا درسته همه تو رو دارن، اما من فقط  تو  رو دارم😊😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ... منم آمپول زدم باردار شدم همون ماه ...نگران نباش ،،،هرچی خواست خداست ...فقط نزدیکیت و ...

میش برا منم دعا کنی.دعای زن باردار جواب میده.

منم امپول زدم هشت ساله اقدامم بچه هام نمیمونن

میش برا منم دعا کنی.دعای زن باردار جواب میده. منم امپول زدم هشت ساله اقدامم بچه هام نمیمونن

چشم اگه لایق باشم حتما ... الهی به همین وقت اذون این ماه نتیجه بگیری ...منم فردا باید برم سرکلاژ ..گفت ممکنه کیسه آبت هنگام عمل پاره بشه ...توهم برا من دعا کن 

سلام عزیزم ... منم آمپول زدم باردار شدم همون ماه ...نگران نباش ،،،هرچی خواست خداست ...فقط نزدیکیت و ...

ممنون که جواب دادی من ضخامت اندومترم خوبه عفونت کیست ندارم  شب همون روز که آمپول زدیم یعنی 15ساعت بعد رابطه داشتیم نیم ساعت دراز کشیدم بعد اونم فرداش داشتیم که بازم یکساعت دراز کشیدم حالا امروز سیاهدانه گرفتم با عسل بدم همسرم میگن خیلی خوبه سرعت اسپرم میبره بالا

چشم اگه لایق باشم حتما ... الهی به همین وقت اذون این ماه نتیجه بگیری ...منم فردا باید برم سرکلاژ ..گ ...

مرررسی از دعای قشنگت.الهی عزیزم اگ طول سرویکست کم هس بعدشو حتمااا استزاحت زیاد کن.کارای خونه اصلا نکنی.سرویس هم فقط فرنگی زور نزنی یبوست نشی .میوه های ملین بخوری

رابطه ک هم دکترت گفته ممنوع ارگاسم هم همینطور

من رعایت نکردم شیش ماهم بود زایمان زودرس کردم

شمارعایت کن میمونه عزیز نترس.یک نذر برذار برای یتیم.

ممنون که جواب دادی من ضخامت اندومترم خوبه عفونت کیست ندارم  شب همون روز که آمپول زدیم یعنی 15سا ...

ان شاالله که میای خبر بارداریتو میدی عزیزم ...هرچی خیر و صلاحه ...دلت شاد بشه 

عزیزم دوتا تخمک عالی داشتی 19_20دنبال چی میگردی؟؟؟ توی یک ماه دوتا تخمک با قرص عالیه من آدمایی رو می ...

امروز روز 13سیکلمه همون روز دهم ساعت 10آمپول زدم شب اقدام کردیم چون گفتن 36ساعت بعد هم معمولا ازاد میشه فردا شب هم داشتیم یک روز استراحت دادم امشب باز باید داشته باشیم

میش برا منم دعا کنی.دعای زن باردار جواب میده. منم امپول زدم هشت ساله اقدامم بچه هام نمیمونن

عزیزم خواهر منم سر 5ماه قلب بچه اش وای میسته شما باید همسرتون وخودتون تو یه مرکز خوب تحت درمان باشید انشالله که نتیجه بگیر

عزیزم دوتا تخمک عالی داشتی 19_20دنبال چی میگردی؟؟؟ توی یک ماه دوتا تخمک با قرص عالیه من آدمایی رو می ...

من میترسم پوچ باشه میگم هرچی بیشتر بهتر😁😁😁😁

ان شاالله که میای خبر بارداریتو میدی عزیزم ...هرچی خیر و صلاحه ...دلت شاد بشه 

عزیزم ماه بعدش طبیعی بدون اینکه تو فکرش باشم باردار شدم نمیدونم دیگه روز سوم همین ماه که باردارشدم ففط گفت فولیکول ماه قبلت ازاد نشده و روز سه یکیش 27بود دوتا 22و یکی 15که مال ماه قبل بودن