2777
2789
آخه از ایناهم کم کم خسته میشی میندازیش کنار

عادت کردم دیگ. ۷ ساله یکی دارم . دسته هاش جنس نسوز و رنگی بود خط و خش افتاده میخوام عوضش کنم. رو جهازم دوتا روگازی دارم فقط دوبار استفاده کردم. آبشون که کم میشه باید خم کنم بریزم خطرناکه. آب زیاد پر میکنم دیر جوش میاد. چای چایساز هم نمیچسبه😂

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت کردم دیگ. ۷ ساله یکی دارم . دسته هاش جنس نسوز و رنگی بود خط و خش افتاده میخوام عوضش کنم. رو جها ...

چای ساز که خیلی خوب من الان ۵ سال دارم از چایی ساز استفاده میکنم خیلی راحتم

اولی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چای ساز که خیلی خوب من الان ۵ سال دارم از چایی ساز استفاده میکنم خیلی راحتم

نمیدونم والا. ما خوشمون نمیاد 

اولی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

اولی 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ب نظرت ۳ تومن بدم اولی یا یک و نیم دومی؟

سه تومن اولی 

با یک و نیمش مثلا میخوای چی بخری 

خرج میشه میره اما این چند سال برات میمونه شیکه هر روز میبینش کیف میکنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

جوابمو گرفتم😂 برم بیخیال قیمت بالاش شم بخرمش

عزیزم ب سوال با این چایی میخواین درست کنید یعنی؟ چایی ساز برقی چرا استفاده نمیکنید نداریم از اینا نمیدونم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ب نظرت ۳ تومن بدم اولی یا یک و نیم دومی؟

خب اولیه خیلی ظریف و نازتره اگ پولت کمه دومی یاسومی بخر اگر نه همون اولی رو بخر

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عزیزم ب سوال با این چایی میخواین درست کنید یعنی؟ چایی ساز برقی چرا استفاده نمیکنید نداریم از اینا نم ...

چای چایساز دوست نداریم. مادرپدرامون میگن ضرر داره مهمون اومدنی نمیخورن از چای چایساز. خودمونم طعمشو دوس نداریم! 

خب اولیه خیلی ظریف و نازتره اگ پولت کمه دومی یاسومی بخر اگر نه همون اولی رو بخر

پولم کم نیست. پول دارم. میخواستم مثلا قناعت بنمایم😂

پولم کم نیست. پول دارم. میخواستم مثلا قناعت بنمایم😂

ظاهرا نمیشه قناعت بنمایی😂