2777
2789

سلام خانوما من دو ساله ازدواج کردم طبقه پایین پدرشوهرم هستم و ۸ ماهه باردارم، یه جاری و یه خواهرشوهر دارم که نبودن بهتر بود. امسال واسه مادرشوهرم خونه تکونی نکردن چون مادرشوهرم بهشون گفته بود لازم نیست خونه من تمیزه، با زور شوهرم هر هفته جمعه ها میریم بالا پیششون، هربار میرفتم خونش رو خیلی کثیف میدیدم رحمم میومد به مادرشوهرم زن مهربونیه و خیلی ساده هست ولی خیلی خیلی رو مخ و دمدمی هست، دو بار که رفتم پیششون یکبار کل خونش رو جارو و دستمال زدم، یکبار کابینت‌های پایینی رو از بیرون تمیز کردم و بار دیگه ک رفتم دیدم بازم دست نزدن و خیلی کثیفه نشسته داخل کل کابینت های پایینش رو تمیز کردم، خونه تکونی خودم رو هم شوهرم کرد حتی نزاشت من یدونه اینه تمیز کنم. حالا خواهرشوهرم گیر داده بیاییم اشپرخونت رو تمیز کنیم مادرشوهرم زنگ زده به جاریم گفته بیا کمک کن آشپزخونه رو تمیز کنین با خواهرشوهرت اونم گفته بینی پسرم گرفته نمیتونم بیام (عجب بهونه ای) بعد همین جاریم وقتی من گفتم نمیتونم فرش بشورم به مادرشوهرم گفت من نمردم که هر کدری داشتی خودم میام میکنم. ولی کلا شعار میده وگرنه واسه هیچی نمیاد. خواهرشوهرم گفته من تنهایی نمیتونم بیام کابینت‌های بالایی رو تمیز کنم به اون‌یکی عروست هم بگو بیاد کمک کنه ینی من، اگه اون نیاد منم نمیام، من هم گفتم من اندازه خودم کار کردم براتون با این وضعم و تنهایی کسی هم نیومد کمک کنه ینی چی هم تنهایی میکنم هم اونا اومدن میام کمک میکنم؟ هرسال با من نمیشه که آدم باید کمی درک داشته باشه مادرشوهرم گفت اره بهشون گفتم که تو تمیز کردی اندازه توانت، گفتم بازم کاری باشه ک من بتونم بکنم میام ولی هیچی نمونده همش رو خودم کردم من که نمیتونم برم بالای نردبان و یا یخچال بکشم بیرون، دو روز از این حرفا گذشته الان خواهرشوهرم اومده بازم دست بر نمیدارن میگن بیا جارو بکش یا میگن بیا تو هم فلان کار رو بکن، با هر زبون هم میگم من نمیتونم بیام شوهرم هم نمیزاره میگه اگه به بچه چیزی بشه من چکار میکنم بگو شوهرم نمیزاره ولی اصلا دست بر نمیزارن درک و فهم ندارن فقط یه من زور میگن چون خونه اونا میشینیم جاریم نیاد هم کاری باهاش ندارن ولی من بمیرم هم باید برم کمکشون کنم چه تنهایی چه با اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اوناییکه نامزد هستن و یا مجرد هستن خواهش میکنم قبول نکنین با خانواده همسر یه ساختمان باشین حتی یه کوچه بودن رو هم قبول نکنین بقران قسم میخورم به خودتون ظلم میکنین فقط اشتباه منو نکنین که خیلی پشیمونم

بنظرم دیگه جوابشون نده سفت و سخت بگو قبلا جوابتو دادم واقعا دیگه حوصله حرف زدن درباره این موضوعو ندارم ... نرو اصلا ... بعدشم مقصر خودتی ک از اول شدی کلفتشون هرچیزی اندازه داره گلم کمک بده ولی ن اینجوری ک تبدیل بشه ب وظیفت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

وقتی میگم دکتر گفته فلان مشکل رو داری باید استراحت کنی میگن دفعه بعد باهم بریم ببینیم کدوم دکتر اون ح ف رو گفته😑😑😑هیچچچچ جوره از رو نمیرم و فقط با من اینجوری هستن روشون باز شده ولی اون‌یکی جاریم ختی اگه بدونن داره دروغ میگه هم گیر نمیدن بهش و بیخیالش میشن میگن تو اینجا میشینی ما هم توانایی اینو نداریم ک خونه بخریم یا مستاجر بشیم خیلی اذیت میشم شوهرم هم میگه مجبوریم باید تحمل کنیم 

خب تقصیر خودته عزیزم 

نباید میرفتی بشور بساب و تمیزکاری راه مینداختی دیدن داری کار میکنی واسشون روشون باز شده فکر میکنن هرچی بهت بگن باید انجام بدی 

بزار چند بار بگن تو نرو انجام بده واسشون ببینن محل نمیزاری دیگه کوتاه میان

خب اینا ک کسیو ندارن واسشون تمیزکاری کنه کارگر خدماتی بگیرن نمیخوان پول بدن دوس دارن یکی مفتی بیاد کاراشون رو انجام بده

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

بنظرم دیگه جوابشون نده سفت و سخت بگو قبلا جوابتو دادم واقعا دیگه حوصله حرف زدن درباره این موضوعو ندا ...

بخدا زیاد هم شورش رو در نمیارم ولی از رو نمیرن خیلی پر رو هستن من تنهایی هرکاری کنم با این وضعم حتی نمیگن بیا بشین نکن یا زحمت نکش یا هرچی اصلا هیچی نمیگن تعارف هم نمیکنن حتی