2777
2789
عنوان

بیبی چک کمرنگ روز موعد پریود

2841 بازدید | 27 پست

سلام سه روز قبل موعدم بیبی گذاشتم ۲ تا یه هاله کمرنگ انداخت الان روز موعدم و دوباره بیبی گذاشتم دوباره هاله داره ولی پررنگ نشده.خیلی استرس دارم فردا میتونم برم آزمایش.

چرا رنگش پررنگتر نشده چرا مثله همونه 

کیست تخمدان باعث مثبت شدن بیبی میشه؟

یه دوره اخه فقط لتروزول خوردم مگه لتروزول نسبت به بقیه محرک ها خطر کیستش کمتر نیست.اخه چراااااا😭😭نکنه بخاطر کیست باشه راهنماییم کنید توروخدا

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰۰ بسته لترزول خوردم نه بی بی خط بندازه درصد خطلاش پایینه انشالله ک مثبته مبارکه بی بی مدیکور بزن اون‌خوبه 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

من ۱۰۰ بسته لترزول خوردم نه بی بی خط بندازه درصد خطلاش پایینه انشالله ک مثبته مبارکه بی بی مدیکور بز ...

مدیکوره

امروزه روزه سومیه که دوفاستون رو قطع کردم و باید پری شم.هنوز نشدم و بیبی چک هاله کمرنگ انداخته ضعیفه.میترسم کیست اورده باشن

فک میکنم اینا خط تبخیره

یعنی توی ۳ تا بیبی خط تبخیر میندازه؟میشه مثبت شدن بیبی از کیست باشه.یعنی بایه دوره لتروزل آدم کیست میگیره روز ۱۱ فولیکولا ۱۶  ۱۶  ۱۵  ۱۴ بودنولی دکترم گفت نیازی به آمپول نیست

مبارکه عشقم دعا کن باردار باشم 😭😭😭😭 اینم بی بی چک امروز من سه روز قبل موعد بزن روعکس واضح تر م ...

از شما هم هالش ضعیفه مثله من.قرصی مصرف کردین؟

یعنی توی ۳ تا بیبی خط تبخیر میندازه؟میشه مثبت شدن بیبی از کیست باشه.یعنی بایه دوره لتروزل آدم کیست م ...

انشالله مثبت بشه  من ماهی که باردارشدم فقط یه فولی ۲۱ داشتم. ولی امپول زدم دوسه روز قبل پری همون لحظه هاله خیلی کمرنگ مینداخت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40