2777
2789
عنوان

خوراکی سونو انومالی

853 بازدید | 33 پست

چی خوردید؟ چند دقیقه قبل؟ شیر کاکائو و کیک و پنج تا شکلات خوبه؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

چخبره من یدونه شیر کاکائو خوردم تو ان تی قبل رفتن  واسه انومالیم هیجی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چخبره من یدونه شیر کاکائو خوردم تو ان تی قبل رفتن  واسه انومالیم هیجی

😂😂گفتم کم نزارم 

گلم بچت چند هفته تکون خورد؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

چه خبره اصلا نیازی نیست ازین چیزا بخوری  میری سونو نیاز باشه بچه خوب حرکت نکنه خود دکتر میگه برو چند دقیقه راه برو و یه چیز شیرین بخور

من دوتا زایمان کردم برای هیچ کدومشون بچه حرکت داشت من اصلا چیزیم نخوردم سر پسرم صبح بود که قبلش صبحانه خورده بودم سر دخترمم ظهر بود یک ساعت قبلش ناهار خورده بودم

والا هیچ چی نخوردم مواظب باش با این همه شیرینی قندت بالا نره

نه قندم نیفته بالا رفتنش پیشکش😂جدا؟ بچتون تکون هم خورد؟

😂😂گفتم کم نزارم  گلم بچت چند هفته تکون خورد؟

😂ن همون ی شیر کاکائو قبل اینک بری داخل بخوری کافیه ۲۰ هفته بود کم کم ضربه های کوچولوش شروع شد تا الان که کامل ول میخوره

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

اره فداشبشم انگار همین دیروز بود دستاشو تکون میداد

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چه خبره اصلا نیازی نیست ازین چیزا بخوری  میری سونو نیاز باشه بچه خوب حرکت نکنه خود دکتر میگه بر ...

واقعا اخه منشی بهم گفت۶تا خرما بخور در صورت لزوم هم یه آبمیوه منم از خرما خوشم نمیاد گفتم شیرکاکائو بخورم😂

عزیزم برای ان تی من نون خرمایی خوردم بچم بیدار نشد کیت کت و نانی خوردم بیدار نشد آب میوه چند میوع خوردم پانشد دکتر حرصش گرفت گفت برو نوشابه مشکی بخر بخور نی نی بیدار شد😂😂😂حالا نمیدونم برای انومالی هم لازمه یا نه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

😂ن همون ی شیر کاکائو قبل اینک بری داخل بخوری کافیه ۲۰ هفته بود کم کم ضربه های کوچولوش شروع شد تا ال ...

ای جان خدا نگهش داره برات