2821
2789
عنوان

رهاکین۵۰۰برای افسردگی

108 بازدید | 14 پست

خانما من هیچ حسی به دخترم ندارم گفتن بخاطر مشکلات زندگیم و افسردگی بعد زایمان بوده رفتم روانپزشک این قرص وتری فلوئوپرازین بهم داده کسی استفاده کرده؟کی اثر میذاره ؟کی خوب میشم حالم خوب نیست😔😔😔😔😔

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

منم مشکل افسردگی دارم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

استفاده نکردم تا الان ولی باید زمان بدی ،حداقل چند ماه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نخور لطفا من یه دوره ازاسترس واضطراب سردردای شدید گرفته بودم همش استرس وگریه میکردم دکترواسم نسخه کردبعدکه دوسه دونشو خوردم فهمیدم چیه دیگه. گزاشتمش کنار فقط 25سالم میخواستن بااین قرصا دیونم کنن توکل کردم به خدا وآقا سید که واقعا نتیجه گرفتم هیچ چیز بهتراز توکل برخدا وقران درمانی نیست

منم مشکل افسردگی دارم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم 

من الان۱۳ساله افسردم والان به فکر افتادم عزیزم زودتر اقدام کن

برو روانشناس اگه دارو لازم داشتی میفرسته پیش روانپزشک

نخور لطفا من یه دوره ازاسترس واضطراب سردردای شدید گرفته بودم همش استرس وگریه میکردم دکترواسم نسخه کر ...

عزیزم من دیگه امیدی ندارم دلم برای دخترم میسوزه بذار من قرص بخورم ولی اونو اذیت نکنم

من الان۱۳ساله افسردم والان به فکر افتادم عزیزم زودتر اقدام کن برو روانشناس اگه دارو لازم داشتی میفر ...

روانشناس خوب پیدا نمیکنم ،مستقیم برم پیش روانپزشک؟

اره اگه دارولازم نداشتی خودش میگه

ممنون عزیزم ،میترسم کلی پول ویزیت بدم ولی منو ارجاع بده به روانشناس ،بخاطر همین پرسیدم 

دارم اعتقاد ولی چجوری؟

قسم به خدا وقران و جد بزرگوار اقاسید که زندگیمو. نجات داد من 4سال داشتم دیونه میشدم حس میکردم یه چیزی درونمو میخوره از هرچی خواستگاربود متنفربودم از خانوادم شاکی میشدم عصبی میشدم دلم میخواست خودمو. خلاص کنم اسم خدارو میاوردم ارامشم میشد اما بازم یه چیزی بهم میگفت توهیچی نیستی فقط یه افسرده هستی باورت نمیشه شب وروزم گریه بود. ناامید ناامیدبودم کابوس وخوابی بد به لطف یکی از آشناهامون آقا سید رو بهم معرفی کرد کارشون قران درمانی هستش نه حرامات  نه طلسم ونه هیچ چیز حرام دیگه ای انجام نمیدن فقط از طریق کلام خدا قران خدا خیرشون بده الحمدالله شکر من 4ماه زیر نظرشون بودم خوب شدم و معجزه خدا وکاراقاسید رو دیدم اگر خواستی شمارش رو میفرستم به ایتاشون پیام بده شاید کارخدا بوده امروز شما این تاپیک رو بزنید و من ببینم

قسم به خدا وقران و جد بزرگوار اقاسید که زندگیمو. نجات داد من 4سال داشتم دیونه میشدم حس میکردم یه چیز ...

اگه شمارشو بدی ممنونت میشم خواهر هیچ کارخدا بی حکمت نیست😍الهی خیر ببینی

اگه شمارشو بدی ممنونت میشم خواهر هیچ کارخدا بی حکمت نیست😍الهی خیر ببینی

چشم عزیزم فقط بهم درخواست بده شماره ایشون رو بفرستم انشالله مشکلت حل بشه ولحظات قشنگی رو کنار فرشته کوچولوت وهمسرت داشته باشی

چشم عزیزم فقط بهم درخواست بده شماره ایشون رو بفرستم انشالله مشکلت حل بشه ولحظات قشنگی رو کنار فرشته ...

مرسی عزیزدلم همچنین امیدوارم هرچی خدا میخای بهت بده

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز