2777
2789
خب ممکنه اقا با اقا فرق داشته باشه بعضیا چندسال منتظر ی دختر میمونن ک حتی اجازه بگیرن برا خاستگاریش ...

اون که فرق داره این که تو عقد باشی و طولانی بشه همین که اختیار دار زندگیت نیستی ،بلا تکلیفی و هزار تا چیز دیگه یکیشم مسائل جنسی اختلاف به وجود میاره بین دو طرف 

دوران عقد نباید خیلی طولانی باشه چون درواقع زن و شوهری ولی در عمل نیستن یکی این وره یکی اون ور

الان شرایط زندگی به خاطر وضعیت اقتصادی سخته واقعا دوران عقدم واسه ی عروسی مسائل دیگش هی به تعویق میندازن بعضیا که مثلا فلان مدل عروسی بگیریم و فلان جا خونه بگیریمو که اشتباهه ساده بگیرن که اذیتم نشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که فرق داره این که تو عقد باشی و طولانی بشه همین که اختیار دار زندگیت نیستی ،بلا تکلیفی و هزار ت ...

درسته میخواستم همینارو بشنوم 

منم با دوران عقد طولانی موافق نیستم 

ولی دوران اشنایی بنظرم میتونه طولانی باشه

ما خیل وقت پیش تصمیمشو داشتیم . اما خواهر شوهرم فوت کردن  یک سال بود عقد کرده بودیم فوت شدن الا ...

خدا رحمتش کنه اون بنده خدا که تکلیفش روشنه از دنیا رفته زندگیش تموم شده این چه رسمیه ایرانیا دارن که حالا دوتا جون بعد ۹ ماه تکلیفشون مشخص نشه،مرگ عزیز سخته ولی قرار نیست زنده هارم بعدش به مرگ راضی کنیم  که 

حداقل بعد از سالش دیگه عروسی بگیرید

میشه راهنمایی کنید؟!

خب چی بگم...اگر شرایط فراهم هست چه ایرادی داره ایشون همسر شماست والان احساس میکنه که نمیتونه دیگه تحمل کنه..  من خودمم رابطه کامل داشتم تو عقد هیچ مشکلی هم پیش نیومد فقط جلوگیری فراموش نکنید

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بعد از سال ابجیش شاید لباس مشکیشو در بیاره ولی میگفت بدون خواهرم از عروسی مجلل خبری نیس

مگه خواهرش میخواسته عروس بشه؟

من کلا با عروسی مجلل تو این وضعیت اقتصادی موافق نیستم ولی عروسی حالا با هر شرایطی فقط مختص دو نفره عروس و داماد همین بقیه فقط مهمونن 

[QUOTE=315010056]خب چی بگم...اگر شرایط فراهم هست چه ایرادی داره ایشون همسر شماست والان احساس میکنه که نمیتونه دیگه تح ...[/QUOTE

بهترین روش پیشگری چیه ؟

الان ک دارین وقت میذارین برام❤

[QUOTE=315010056]خب چی بگم...اگر شرایط فراهم هست چه ایرادی داره ایشون همسر شماست والان احساس میکنه ک ...

روش های ضد بارداری نازایی میاره بهترین روش همون استفاده از کاندوم هست دکترم بهم گفت

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
مگه خواهرش میخواسته عروس بشه؟ من کلا با عروسی مجلل تو این وضعیت اقتصادی موافق نیستم ولی عروسی حالا ...

ن حالا اون مجللی ک شما فکرشو میکنی ولی میگفت  دوس نداره اصلا عروسی بگیره

ن حالا اون مجللی ک شما فکرشو میکنی ولی میگفت  دوس نداره اصلا عروسی بگیره

درسته خواهرش بوده عزیزش بوده 

ولی شمارو باید در نظر بگیره که یک بار قراره عروسی کنی و آرزو داری

باهاش صحبت کن فایده نداره از مشاوره کمک بگیر موثره