2777
2789

سلام مدتی متوجه شدم بیمارم و هفته دیگه شیمی درمانیم شروع میشه داروی خارجی بهتره یا ایرانی اصلا فرقی باهم‌دارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارجی بهتر . مادر من توی مرکز روشنا زیر نظر دکتر دهقان منشادی انجام دادن . خداروشکر کاملا صحیح و سلامتن و درمان شدم در انتخاب پزشک دقت کنید مرکز خوب برید . داروی خارجی استفاده کنید. زود و سریع درمان میشید انشالله

خارجی بهتر . مادر من توی مرکز روشنا زیر نظر دکتر دهقان منشادی انجام دادن . خداروشکر کاملا صحیح و سلا ...

ممنون عزیز دلم فقط فرق داره پزشکی میگم فرق نمیکنه درمان یکیه ولی احساس میکنم خارجی بهتره هزینش مهم نیست خوب شم چون مادرم بالاسر بچه هام باشن🥲

سرطان خون عزیزم

خیلی زود خوب میشی . ولی قول بده جدی درمان کنی . من تو خانواده ام سه نفر سرطان داشتن . لنفوم هوچکین کنسر سینه و کنسر رحم هر سه تا به لطف خدا و درمان و پیگیری خوب شدن و مشغول زندگی عادی هستند

سرطان خون عزیزم

ان شالله خیلی زود سلامتیتونو به دست بیارید 

دکتر دلسوز و خوب فقط میتونه در این زمینه راهنمایی کنه

ولی میدونم ک ایرانی هم داروی خوب هست از تجربه درمان مادرم ، ولی دارویی هم داشت که فقط اروپاییشو باید تهیه میکردیم نمیشد مدلهای دیگه تهیه کرد